Anglik na Europejczyk ?

Wszystkie informacje o elementach nadwozia

Moderator: Moderator

Anglik na Europejczyk ?

Postprzez bartek1212 » 23 mar 2009, o 01:21

Witam chciałbym się dowiedzieć co trzeba wymienić żeby zrobić z Anglika Europejczyka i czy da się to zrobić w "domowych warunkach" (bez spawania itp.) Mam rozbitego europejczyka i chce kupił dobrego anglika i zrobić z niego europejczyka przekładając graty z Europejczyka.. proszę o wszelkie porady gdyż zabieram się za to po raz pierwszy. pozdrawiam.
bartek1212
Berbeć

Anglik na Europejczyk ?

Postprzez lukaszmiodna » 23 mar 2009, o 14:47

Witam chciałem zrobić to samo, ale skończyło sie na przekładce z anglika do europejczyka :-D , wszystko się da bez spawania, ale i tak go nie zarejestrujesz, chyba że chcesz przełożyć też numery to inna sprawa :-) więc tak przede wszystkim to układ kierowniczy,ścianę grodziową, pedały, instalacja, no i oczywiście deska rozdzielcza i to by było na tyle :-D ,musisz się liczyć z tym że bez rozebrania oby dwóch do gołej ramy się nie obejdzie. Pozdro
lukaszmiodna
Berbeć

Postprzez spike666 » 24 mar 2009, o 01:51

Kolego odezwij się do mnei na gg albo na kom.
gg 8398656
kom 500626179
i zastanów się, czy chcesz tego się podjąć:)

Nie porywaj się z motyką na słońce, chociaż wierzę w Ciebie! zobacz moje posty, ja cos identycznego właśnie od 2 miesiecy robie, tyle ze identyczna buda;) tzn dwie europejskie;) a co do przekladania, napisz do mnie, ci ladnie wytlumacze;)
spike666
Czytacz

- - -

Powrót do Nadwozie