a mnie krew zalewa jak ktoś nie czyta od początku do końca obrażając ludzi którzy próbują pomóc ps. jak tam walka z rdzą ? ? ?raczej nie chce miec odpowiedzi typu: lepiej oddac to do blacharza bo zrobi to lepiej
bo takie rady mi w niczym nie pomoga
Moderator: Moderator
a mnie krew zalewa jak ktoś nie czyta od początku do końca obrażając ludzi którzy próbują pomóc ps. jak tam walka z rdzą ? ? ?raczej nie chce miec odpowiedzi typu: lepiej oddac to do blacharza bo zrobi to lepiej
bo takie rady mi w niczym nie pomoga
james7 napisał(a):w październiku kupiłem golfa,który posiadał zabezpieczoną podłogę tzn tak mi się wydawało
marcinkoz2910 napisał(a):[...] w dziale porad znajdziesz opis konserwacji golfa (mojego autorstwa) tam znajdziesz potrzebne info co i jak oraz czego użyć żeby było OK na lata [...]
jeśli faktycznie zrobią to za tą kwotę i bedzie to porządnie zrobione to dlaczego nieBlaszak napisał(a):Znalazłem jeden warsztacik w Gdyni, zaspawają i zakonserwują mi ta dziurę za 60zł - myślę, że chyba nie drogo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości