Witam. Mam mały problem .
Na grilu zrobił mi się odprysk do gołej blachy i na tą blache zaszła już rdza. Jak najlepiej go usunąć bez większej ingerencji (chodzi tu o tą rdzę, żeby zaraz nie wylazła )
Z góry dzięki za pomoc.
Moderator: Moderator
BULID napisał(a):Ps co do odpowiedzi dla duzy_przemo to brak slow takie rady w niczym nie pomagaja a tylko nabijaja posty a nie o to na tym forum polega... po przeliczeniu tak jak u mnie jest to: 3 pary drzwi, 2 progi, 2 nadkola, klapa, naroznik kolo tylniej lampy, tyl blotnika, w bagazniku, doliczyc do tego jeszcze koszta blacharskie to ja nie wiem czy bym sie wyrobil w 7 tys zl a autko warte moze jest 5tys wiec reasumujac wole porobic to samemu a mam przy okazji jeszcze dobra zabawe przy tym pozdrawiam
Nowal napisał(a):Po pomalowaniu papier 2000 na wode i wygładzasz wszystko na koniec pasta tempo i polerujesz
to nawet sie za to nie bierz,zle przygotujesz podloze pod szpachle ,lakier i tak ruda wyjdzie.rafal_h5 napisał(a):dodam że o szpachlowaniu tylko czytałem nie miałem z tym do czynienia
ale masz pewnosc ze zrobi to profesjonalnie i bedzeisz miał spkój na pare lat.rafal_h5 napisał(a):szkoda mi dawać do lakiernika zedrze ze mnie ze 3 stówy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości