BARDZO PROSZĘ O POMOC ZGNIŁĘ PROGI

Wszystkie informacje o elementach nadwozia

Moderator: Moderator

Postprzez kkaappeerr » 5 mar 2012, o 16:38

Witam serdecznie
Bardzo was proszę o szybkie odpowiedzi.
Dzisiaj mam zamiar okazyjne kupić golf III 97r. Technicznie wszystko ok silnik ładnie reszta też.
Jednak progi i nadkola zachodzą rdzą. Nie ma dziur.
Za golfa facet chce 2700zł, bardzo tanio, jak myslicie zdecydować się na niego ??
kkaappeerr
Berbeć

Postprzez K@mil » 5 mar 2012, o 16:44

Zrobienie progow u blacharza to koszt w granicach 600-800zł -mowie juz o porzadnym zrobieniu...

Sam musisz policzyc czy sie opłaca...

ale moje zdanie jest takie :D jak auto sprawne to warto, bo nastepny moze za to mieć dobre progi ale cos innego do zrobienia... a nie ma co sie oszukiwać Golfiki to juz stare autka i progi w co drugim nie sa zaciekawe albo są dobrze zamaskowane na sprzedaż
K@mil
POMOCNIK
POMOCNIK

Postprzez Siw3k » 5 mar 2012, o 17:02

zgodzę się z kolegą K@mil ja kupiłem golfine stan mechaniczny no super żyleta :mrgreen: zawiecha silniczek cacy :-D no ale blacharka u mnie niestety kiepsko tragedia progi :-x troszkę podłoga i przednie błotniki na dole przy progach :kwasny: ale zakup jak najbardziej udany dla mnie pomimo tych mankamentów :hyhy: na dniach bedzie całkowita blacharka u mnie robiona to już w ogóle będę zadowolony z golfa :-D
Moja była Golfina
Przeszłość Peugeot 406
Aktual tored MkIII
Siw3k
Members

Rocznik: 2002
Silnik: 1.8T
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez uldyn » 5 mar 2012, o 17:18

Ja też mam progi i nadkola już podżarte przez co nie przejdzie mi przeglądu i za swoją golfine zapłaciłem całe 200zł :lol:
uldyn
Czytacz

- - -

Powrót do Nadwozie