Belka USA na Europejski pas przedni.

Wszystkie informacje o elementach nadwozia

Moderator: Moderator

Postprzez Pro100 » 30 kwi 2013, o 21:49

Witam.

Jak wyżej chcę zamontować belke z usa ale zostawic europejski pas wykonywał ktoś już może taką operacje i może coś wiecej na ten temat powiedzieć? Wiem że był temat ale nic tam konkretnego nie powiedziano...
Pro100
VIP

Rocznik: 93
Silnik: R32
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez killah » 30 kwi 2013, o 22:31

jeszcze nie słyszałem żeby pas przedni przy zmianie zderzaków na usa ktoś zmieniał. belka + pianka zderzaka i tyle.
killah

Postprzez Pro100 » 1 maja 2013, o 08:07

killah napisał(a):jeszcze nie słyszałem żeby pas przedni przy zmianie zderzaków na usa ktoś zmieniał. belka + pianka zderzaka i tyle.

killah nie chce zmieniac pasa tylko belke ;) a usa ma jakies inne mocowania bo te z europejskiej wersji nie wchodza w belke usa, dlatego pytam jak ludzie to jakos ciekawie rozwiazali.

Czy mam rozumiec ze chodzi Tobie o zalozenie styropianu z usa na bekje europejczyka?
Pro100
VIP

Postprzez killah » 1 maja 2013, o 10:36

Pro100 napisał(a):
killah napisał(a):jeszcze nie słyszałem żeby pas przedni przy zmianie zderzaków na usa ktoś zmieniał. belka + pianka zderzaka i tyle.

killah nie chce zmieniac pasa tylko belke ;) a usa ma jakies inne mocowania bo te z europejskiej wersji nie wchodza w belke usa, dlatego pytam jak ludzie to jakos ciekawie rozwiazali.

Czy mam rozumiec ze chodzi Tobie o zalozenie styropianu z usa na bekje europejczyka?

nie,

chodzi o belke i styro na pas euro. Jeszcze nigdy nie spotkałem się z tym, że komuś nie pasuje.
killah

Postprzez Pro100 » 1 maja 2013, o 11:06

No nie wiem to jak kogos masz ktoo to robil to dajnamiary :P chetnie sie dowiem jak to rozwiazal
Pro100
VIP

Postprzez piontas83 » 9 maja 2013, o 21:19

tez mam ten sam problem :-( prawdopodobnie trzeba nawiercic otwory w belce zeby pasoała na otwory na pas euro . nic innego nie przychodzi mi do głowy .
piontas83
Gaduła

Postprzez killah » 27 maja 2013, o 21:29

Wyciąć mocowanie na lampy + 4 wypusty z pasa europejskiego. To chyba na tyle...
killah

- - -

Powrót do Nadwozie