Blenda - przykry problem

Wszystkie informacje o elementach nadwozia

Moderator: Moderator

Postprzez Pietraszenko » 18 mar 2009, o 23:03

kupiłem sobie używaną za 9 zł na allegro. zrobie na niej jakąś ryske jeszcze to może nikt nie zwinie. zresztą blendy nikt z bliska nie ogląda...
Pietraszenko
Czytacz

Postprzez GITgostek » 19 mar 2009, o 11:50

ja wstawiłem halogeny i sprzedałem te podwojne bleny i wstawilem te pojedyncze na klej z pistoletu (nieda sie wyrwać), słuchaj koleżko jeśli chcesz holować golfa niekoniecznie muszisz mocować linke do tego haku pod blendą możesz złapać za podwozie

[ Dodano: 2009-03-19, 10:51 ]
ja tak holowalem golfa bez problemu 30km zamocowalem linke na takim mocowaniu koła
GITgostek
Badacz tematu

Postprzez czarnushek » 25 mar 2009, o 01:52

wiecie co to już nie chodzi o to ale wolę rozwalić sam przyklejoną w razie potrzeby niż co chwile płacić bo komuś innemu płacić się nie chce! to po prostu skandal.. a według mnie te blendy są tez dziwnie zrobione... wystarczy puknąć troszkę mocniej i same wyskakują z zatrzasków! :/
Volkswagen Golf - niemiecki samochód klasy kompaktowej, produkowany przez firmę Volkswagen od 1974 roku. Nazwa modelu pochodzi od nazwy prądu morskiego: Golfsztrom.

<B>Mój były Golfik ...</B> :)
http://www.golf3.pl/topics2/moj-golfik- ... .htm#40786
czarnushek
Czytacz

Postprzez Majkel86 » 25 mar 2009, o 07:30

czarnushek napisał(a):wiecie co to już nie chodzi o to ale wolę rozwalić sam przyklejoną w razie potrzeby niż co chwile płacić bo komuś innemu płacić się nie chce! to po prostu skandal.. a według mnie te blendy są tez dziwnie zrobione... wystarczy puknąć troszkę mocniej i same wyskakują z zatrzasków! :/

Zgadzam się z Toba, bardzo dziwnie są zrobione, ja ostatnio zgubiłem jedną i zastanawialem się jak ja przymocowac, ale teraz juz z grubsza wiem i w sobote bede mocował.
Majkel86
Berbeć

Postprzez czarnushek » 17 kwi 2009, o 00:31

chce podzielić się z wami moją nową przezajebi...ie... wkur....ną opinią.... a więc jakies 3 tyg temu kupiłem nową blendę... założyłęm i co...? dziś w nocy ją STRACIŁEM!!!!!!!!! a specjalnie zawsze jak zostawiam auto sprawdzam czy jest... wieczoem była.. rano ide do auta... a po blendzie ani śladu.. mam dośc... je.b.....e złodziejstwo.... takie rzeczy to tylko w polsce!!!
Volkswagen Golf - niemiecki samochód klasy kompaktowej, produkowany przez firmę Volkswagen od 1974 roku. Nazwa modelu pochodzi od nazwy prądu morskiego: Golfsztrom.

czarnushek
Czytacz

Postprzez kruchy_ » 17 kwi 2009, o 11:12

podejrzewam, że na najbliższym szrocie albo giełdzie by się znalazła

dobrze cię rozumiem, bo ja z kumplem notorycznie traciliśmy dekielki z felg bo jakaś ku :cenzura: wa na wino nie miała. najlepsze jest to, że jesteś kompletnie bezradny, bo to nie jest czyn szkodliwy społecznie i choćbyś go za rękę złapał, to cię wyśmieje i tyle :-/
kruchy_
Badacz tematu

Postprzez czarnushek » 18 kwi 2009, o 16:02

Tak? :/ to nie jest czyn społeczny.. i jakbym złapał za rękę i na miśki zaprowadził.. to nic by mu nie zrobili? :/ a ja chciałem się już przyczaić w nocy w aucie ojca... i najpierw połamać ręce a potem na policje...

czarnushek
Czytacz

Postprzez kruchy_ » 18 kwi 2009, o 22:23

czarnushek napisał(a):a ja chciałem się już przyczaić w nocy w aucie ojca

to tylko się narazisz na problemy i ewentualny odwet złodzieja (o ile to nie jakiś gówniarz), a tamtego zaraz wypuszczą i sąd to umoży :-/ trzeba uważać i zabezpieczyć autko
kruchy_
Badacz tematu

Poprzednia strona

- - -

Powrót do Nadwozie