Witam. Zrobiłem konserwację swojego autka i do tego ściągałem przednie błotniki. Oryginalnie były dodatkowo od góry i na wysokości drzwi wklejone na taki silikon z klejem. Pytanie czy klejenie tego jest potrzebne Tym bardziej że mój golf i tak większość czasu spędza w garażu jeśli tak to jaki ten silikon mam kupić
Ostatnio edytowano 4 paź 2014, o 10:48 przez KEFRZYSKI, łącznie edytowano 1 raz
Bolla to jest najgorsze g... jakie świat widział. Po roku odłazi od każdej powierzchni, czy była malowana/odtłuszczona itd. Jak masz tym kleić to nie klej w ogóle
A na poważnie to np. wurth'a zda egzamin. Pomimo soli, śniegu, wody trzyma jak trzeba.
A w jakim opakowaniu jest dostępny ten produkt ? I jakim sklepie tego szukac Castorama, Leroy Merlin czy jakiś z lakierami do aut.
No wiec nie wiem czy warto kleić bo mam w planach za jakiś czas zdemontować błotniki a auto i tak mieszka w garażu i jeździ raz na miesiąc
To występuję w opakowaniach jak sylikon.
Wkładasz do pistoletu od sylikonu i wyciskasz na dana powierzchnię.
Każdy sklep motoryzacyjny/lakierniczy powinien mieć taki produkt.
Ja stosowałem masę firmy APP i dwa lata i nic nie odpada koszt 15zł
Nie zakładam nowego tematu bo to nie ma sensu. Pytanie nr. 2. Potrzebuje instrukcje przyklejenia listew ozdobnych na progi, jaka taśma do tego najlepsza i jakie są te kołki i śrubki do ich przykręcenia