Jest ktoś w stanie podpowiedzieć coś w temacie przednich błotników do mk3 nowe zakupione oryginały niestety okazały sie porażką, a z zamiennikami wiadomo jak jest. Wiem że jeśli już to tylko siwe, może ktoś poleci kogoś z allegro, może ktoś ostatnio kupował, bądz jakich firm części blacharskich szukać?
Znajomy blacharz z autopsji mi mowił ze czarne zamienniki sa z reguły zle dociete itd i potem wychodza kwiatki przy spasowaniu. Ja osobiscie miałem takie kremowe ale jaka firma to nie pamietam cos POL...
Wiem że szukasz porady gdzie szukać nie wiem ale opowiem Ci historie od kumpla
Powiem Ci na przykładnie mojego kumpla , kupił nowy zamiennik od blacharza w mojej okolicy polakierował u dobrego lakiernika w lc9z i przy okazji kupił drugi ale uzywka made in germany itd , po 3 latach bez sierpów zamiennik był wymieniany 2 razy a używka tak jak była zrobiona wyczyszczona rdza tak pojawia się lekko widać że coś go boli... lepiej używke uratować
Mam dwie używki nawet zdrowe tyle że chciałem sobie ułatwić i kupiłem z zaklepanymi rantami. Co sie pużniej okazało klepał to chyba jakiś amator i troche straciły forme. Ale nie ma tego złego dziś usiadłem na spokojnie z walcarką i gumowym młotkiem i będą żyły
Tylko ja mam ten problem ze jak mi blacharz tylne nadkola wspawywał zeby mi te ranty zaklepał... Wiec szpachla moze mi peknac i dlatego mimo wszystko troche sie boje taka rolownica działac