chce zamontowac hak

Wszystkie informacje o elementach nadwozia

Moderator: Moderator

chce zamontowac hak

Postprzez k-m-r1 » 26 gru 2009, o 15:57

i stąd moje pytanie bo mogę przerobić trochę hak od innego auta i będzie pasował do golfa ale przy przeglądzie diagnosta pewnie zerka na tą blaszke z wybitymi danymi i pytanie co będzie jak blaszka będzie z inengo auta albo będzie jej brak ??
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
k-m-r1
Weteran

chce zamontowac hak

Postprzez bart_GT » 26 gru 2009, o 18:06

no wlasnie i wtedy bedzie problem z wbiciem haka do dowodu no chyba ze posmarujesz diagnoscie ladnie :D
Mój golfik ===> moj-golf/golf-by-bart-gt-t18305.html

Zapraszam :)
bart_GT
Members

Postprzez piotrus23 » 26 gru 2009, o 18:36

przeciesz hak to groszowe sprawy po co sie bawiac w skladanie z 5 :szok:
piotrus23
Members

Postprzez k-m-r1 » 26 gru 2009, o 18:44

a to zależy do kogo pójdę auta przechodzą przegląd bez otwierania bramy ;-) ale trzeba umieć zagajić zawsze moge od kogos porzyczyc pojechac wbic i zamontować ten właściwy

czyli bez tabliczki nie przejdzie?

[ Dodano: 2009-12-26, 18:08 ]
piotrus23 napisał(a):przeciesz hak to groszowe sprawy
zobacz ceny na alegro jak sprzedasz mi za 50 złto kupuje nawet jutro
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
k-m-r1
Weteran

Postprzez marcinkoz2910 » 26 gru 2009, o 19:09

ja bym na pewno nie podpisał się pod takim hakiem :wstyd: potem jak by się coś stało.... zginęli by ludzie :wstyd: chyba bym się powiesił

czasami trzeba pomyśleć i zastanowić się czy za 300zł warto narażać się czy innych
marcinkoz2910
Members

Postprzez slawek3032 » 26 gru 2009, o 19:18

kup sobie nowy hak koszt spory ale nie bedziesz mial problemow z przegladem a tak jak Marcinkoz napisal gdy cos sie stanie to Ciebie jak i diagnoste wezma za leb nie ma co sie bawic z takimi zeczami
slawek3032

Postprzez k-m-r1 » 26 gru 2009, o 19:19

widziałęm i spawałem nie jeden oryginalny chak ja albo ojciec i naprawde trzymały sie
k-m-r1
Weteran

Postprzez slawek3032 » 26 gru 2009, o 19:27

To nie chodzi o spawanie bo jasne jak pospawasz to wszystko bedzie trzymac nie zycze Ci tego ale wyobraz sobie sytuacje ciagniesz przyczepke jakims cudem sie ona odpina i uderza w inne auto np rozpedzone gina ludzie i co wtedy czy czyjes zycie jest warte 300 zl? uwiez nie mowie to bo widzialem taki wypadek i zgineli ludzie a czemu bo chak byl marnie spawany i nie orginalny a zycie ludzkie jest BEZCENNE
slawek3032

Postprzez k-m-r1 » 26 gru 2009, o 19:47

ja swoje wiem a wy swoje widziałęm jak te oryginalne spawy puszczająalbo pękajom i nadlewa sie kolejne

w czym to co ja pospawam jest gorsze od tego co robione jest seryjnie?
k-m-r1
Weteran

Postprzez marcinkoz2910 » 26 gru 2009, o 19:53

k-m-r1 napisał(a):w czym to co ja pospawam jest gorsze od tego co robione jest seryjnie?
pospawaj i zanieś aby zrobili Ci atest to wtedy możesz jeździć

pamiętam w podstawówce koleżance połamało dwie nogi koło co odpadło od przyczepki "zrobionej na dziko"
marcinkoz2910
Members

Postprzez k-m-r1 » 26 gru 2009, o 20:06

a Ty co taki przepisowy jestes?

popatrz na siebie jak czesto łąmiesz przepisy które to nikt nie przestrzega a jedynie kieruje sie nimi taksamo znaki drogowe one mają nam ułątwiac rzycie a my ich przestrzegac a jak jest na prawde sam doskonale wiesz

ja powiedziałęm że spawy oryginalne sąmniej wytrzymałe robie sam to moge wzmocnic tu i tam i jestem bardziej pewny
k-m-r1
Weteran

Postprzez marcinkoz2910 » 26 gru 2009, o 20:14

k-m-r1 napisał(a):ja powiedziałęm że spawy oryginalne sąmniej wytrzymałe robie sam to moge wzmocnic tu i tam i jestem bardziej pewny
pewnie że tak można :)

ja tylko napisałem swoje zdanie tak że nie bądź na mnie zły :oops:

k-m-r1 napisał(a):a Ty co taki przepisowy jestes?
no nie patrząc tak na trzeźwo to sam mam nielegalną instalację xenonową :chytry:
marcinkoz2910
Members

Następna strona

- - -

Powrót do Nadwozie