Moderator: Moderator
prezesik25 napisał(a):Kupuj oryginały do MK3 i będziesz zadowolony. Miałem uniwersalne - pasują do golfa jak " majtki".
Nie prawda to wina zatkanych kanałów odpływowych. Oryginalne chlapacze mają taki listki i specjalne spinki. Zaciskając na rancie nic się nie przeciera i nie rysuje.Knight Rider napisał(a):Jak dla mnie to chlapacze to jest zabójstwo dla błotników przednich wiem co się w moim stało od nowego jeździ z nimi i już pod nimi nie było błotników
polonezjg napisał(a):odradzam montaz.kupilem mk3 z ori chlapaczami z przodu.bujalem sie rok i dzisiaj wlasnie zdemontowalem!po 1 rdza pod nimi konkretna i pol progu jakims syfem zapchane:/teraz czeka mnie wymiana progow i reparaturki!!ale decyzja nalezy do ciebie pozdroo
u mnie po jednym lecie błotniki (zamienniki chyba słabo pomalowane) zaczęły "purchleć"... Przez końcówkę lata zdjąłem chlapacze , założyłem tylko teraz na zimę, bo wiem, że błotniki będą na wiosnę do wywalenia, ale już po wiośnie ori przednie chlapacze idą w zapomnienie. Po prostu szkoda błotnika. Fakt, drzwi się tak nie paprzą, ale za to gnije błotnik pod chlapaczami, coś kosztem czegoś ... Ja bynajmniej ostatni rok mam chlapacze (przynajmniej przednie).polonezjg napisał(a):odradzam montaz.kupilem mk3 z ori chlapaczami z przodu.bujalem sie rok i dzisiaj wlasnie zdemontowalem!po 1 rdza pod nimi konkretna i pol progu jakims syfem zapchane
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości