Moderator: Moderator
zapytaj u zrodla czyli w firmie "MOTIP" potem poszukaj skepu gdzie cos takiego sprzedaja i zamow;), podobno jest to do zrobienia ( farba w sprayu pod kolor ) jakie koszty nie wiem:(pablo_lebork napisał(a):WItam wszystkich mam ogromna prosbe czy ktos moze ma taki kolor golfika doslownie caly moj tylko ja mam 3 drzwiowke http://www.allegro.pl/show_item.php?ite ... s%C5%82any. jak w linku mam identyczny kolor kiedys dorabialem ale zgubilem nr a u mnie w aucie nigdzie nie moglem znalezc kolor jest identyczny jak ten co jest na zdjeciu i mam jescze jedne pytanko czy orzy dorabianiu lakieru istnieje mozliwosc nabicia go w spray moze ktos z uzytkownikow sie tym zajmuje to byl bym wdzieczny za odpisanie i mam nadzieje ze bysmy sie dogadali ... POZDRAWIAM I DZIEKI Z GORY ZA ODP
swatu napisał(a):ja z doborem lakieru tez mialem sporo nieprzyjemnosci .dodam ze lakier miałem nabijany do puszki niby wszystko oki bo koles dał koncówke jak od pistoleta to dobrze sie malowało ale kolor nie zabardzo był ten sam co cale auto, jest róznica na grilu bo ta farba wlasnie malowalem grill
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości