Moderator: Moderator
Lobus napisał(a):MaziXVI, nie wiem jak są wąskie montowane ale u mnie szeroki jest po prostu wciskany i nie ma żadnych śrubek i nie sądzę by wąski było ori przykręcany w iluś tam miejscach, ale mogę się mylić.
Sivy napisał(a):MaziXVI'emu, chodzi zapewne o to, że oryginalny hokej mozna polączyć z listkami chroniącymi podłużnice i paski po stronie rozrządu. Oryginalny hokej ma otwory montażowe.
patrolfak napisał(a):Ja już nigdy więcej zamiennika nie kupię. kupiłem u pana mupeta i nie dość ze ciągle wyskakiwała z zatrzasków to poszła już po 3 dniu
Sivy napisał(a):Lobus napisał(a):MaziXVI, nie wiem jak są wąskie montowane ale u mnie szeroki jest po prostu wciskany i nie ma żadnych śrubek i nie sądzę by wąski było ori przykręcany w iluś tam miejscach, ale mogę się mylić.
MaziXVI'emu, chodzi zapewne o to, że oryginalny hokej mozna polączyć z listkami chroniącymi podłużnice i paski po stronie rozrządu. Oryginalny hokej ma otwory montażowe.
Retov też ma bo ja przykręcałem je sobie.
BartheZz_3 napisał(a):Retov też ma bo ja przykręcałem je sobie.
Popieram, przyszedl wczoraj Retov, rzeczywiscie sa jakies oczka na dole hokeja tak wiec widac ze cos tam mozna doczepic, i jest skubany gietki, wykrecalem go i lamalem ale nie pekl...
Oczywiscie wszystko z wyczuciem
Tak wiec tez polecam Retova
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 20 gości