Noszę się z zamiarem zmiany swojej dokładki na hokej od GTI. W związku z tym kieruję do was dwa pytania:
- czy wszystkie zaczepki będą pasowały?
- czy znacie jakieś zamienniki dobrych firm hokei od wersji GTI ?
Pozdrawiam ciepło.
Moderator: Moderator
MaziXVI napisał(a):- czy wszystkie zaczepki będą pasowały?
MaziXVI napisał(a):- czy znacie jakieś zamienniki dobrych firm hokei od wersji GTI ?
Lobus napisał(a):RETOV niby dobry ale raz uderzyłem o glebę i pęknięcie małe się zrobiło a potem drugie uderzenie i już leży w strzępach... do gleby jedynie ori szeroka...
Lobus napisał(a):RETOV niby dobry ale raz uderzyłem o glebę i pęknięcie małe się zrobiło a potem drugie uderzenie i już leży w strzępach...
killah napisał(a):abs+pp od mapeta i już cały rok nim nawalam o ziemię a jakoś nie widać tego po nim
PiJey88 napisał(a):ja miałem już chyba wszystkie modele, żaden zamienni nie wytrzyma więcej niż 1 rok, szczególnie zimykillah napisał(a):abs+pp od mapeta i już cały rok nim nawalam o ziemię a jakoś nie widać tego po nim
to słabo nawalasz lub masz tylko wrażenie ze nawalasz, w zimę się rozpadnie jak wszystkie, albo przy dużej prędkości przywal o coś wystającego, albo cofaj na nierównym terenie i niech się podwinie, nie ma szans by ocalał
MaziXVI napisał(a):W mojej MK3 nie planuję robić gleby. Chcę, żeby zostało jak najwięcej z oryginału, jednak mimo wszystko chciałbym uzyskać efekt delikatnie obniżonego samochodu. Czy gdybym kupił tego zamiennika firmy Retov mógłbym być spokojny, że przetrzyma minimum sezon zimowy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości