drzwi wyblakły :(

Wszystkie informacje o elementach nadwozia

Moderator: Moderator

Postprzez Procent » 16 lip 2009, o 11:54

Tylko i wyłącznie lakiernik i bardzo dobry dobór lakieru. W tym wypadku tu nic nie pomoże.
Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!

Mój Goferek
Procent
Members

Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez Seb@ » 26 lip 2009, o 16:59

jedz do lakiernika ale nie pomaluje ci tylko drzwi bo musi cieniować drzwi i błotnik tylny czyli 2 sąsiednie elementy i będzie git ani śladu :-D
tak wyglądała moja perełka
Seb@
Czytacz

Postprzez darkmen21 » 7 sie 2009, o 10:35

miałem ten sam problem z moim czerwonym golfem-czerwony to plaga jest, jesli ktos nie dba od poczatku. Mój miał wyblakłe tylne błotniki i jak go nie wypolerowałem to wygladał jaby przeszedł konkret wypadek:)
Mi lakiernik powiedział ze kod lakieru to nic mu nie da, bo juz kazdy elemnt miał odbarwienia, tylko polerka pomagała,a zbyt czest polarka zetrze lakier do cna. Ja koniec konców malowałem drzwi-250zł, pytałem o lakierownia całego auta-to pod kolor chciał 2500zł.

Jak nie chcesz bulic za nowy lakier, to polerój pastą pod kolor lakieru i narazie bedzie git. Tylko pamietaj nie zbyt czesto,bo nic nie zostanie, a po pastowaniu dbaj o to zeby nie dopuszczac do ostrych zabrudzen, bo bardzo zle wplywaja na tpowloke lekiru, która jest juz nadywręzona.
darkmen21
Members

Rocznik: 1995
Silnik: 1.8
Paliwo: PB
Nadwozie: cabrio

Postprzez mipi » 15 sie 2009, o 20:34

Witam
prosze was niedawajcie twgo LINKA odnośnie lakieru bo to jest zmyłka lepiej jechaźć sprawddić lakier komputerowo zaoszczędziłem trochę ALE POTRAFIĘ SOBIE ZROBIĆ MAŁE CO NIECO
mipi
Czytacz

Poprzednia strona

- - -

Powrót do Nadwozie