Kiedy kupowałem golfa jakieś 2 lata temu był wszędzie ładny czerwony kolor po roku zaczołem zauważać różnice jednych drzwi gdysz stawały sie wyblakłe choć reszta była cały czas ładny czerwony kolorek teraz to nawet pasta tempo nie pomaga zeby odświeżyć choć na troche co robić czy to nadaje sie tylko do lakierowania
prawdopodobnie te dzwi albo juz były malowane albo wymieniane i ktos tak dobrał lakier ,podjedz do jakiegos lakiernika i niech spróbuje wspolerowac ,a jesli nie przyniesie to efektu to zostaje malowanie.
auto było na polerce fajnie sie świeci :d a drzwi po czasie i tak wruciły do wyblakłego koloru, Więc zostaje mi tylko malowanie albo taki wyblakły kolor
Ale i tak lakiernik musi dobrać odpowiednio kolor. U mnie też jak dobierał to nie miał praktycznie nic wspólnego z oryginałem. Auto ma swoje lata to i barwę traci. Dobrać dobrze kolor i będzie gites. Kod lakieru może tylko w jakimś stopniu pomóc. Powodzenia
Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
czerwony to kolor który bardzo szybko blaknie. Kup paste tempo, kawałek gąbki i mocno powcieraj w lakier a poźniej zetrzyj. Powinno pomóc o ile w przeszłości ktor nie spiepszył lakierowania.