DZIWNE DZWIEKI Z OKOLIC LEWEGO LUSTERKA

Wszystkie informacje o elementach nadwozia

Moderator: Moderator

Postprzez dudegolf » 14 sty 2009, o 18:21

Witam ponownie :-) Dzisiaj mam następujący problem. Otóż jakiś pacan musiał mi puknąć w lewe lusterko bo jak jadę szybciej niż 80km/h to widzę że mi bardzo mocno to lusterko lata :-( ale to jest nic od tej pory kiedy mi to lusterko lata przy dowolnej jeździe nawet 10km/h towarzyszą mi dziwne dźwięki z okolic tego lusterka jakby takie chrobotanie czy coś hmm nie wiem jak ten dźwięk opisać wejście śrubkę połóżcie ją na głośnik basowy i to jest taki dźwięk jak ta śrubka skacze :-| napiszcie mi jak mam to lusterko zdjąć i na nowo przykręcić bo nie mam pojęcia jak ten plastik ściągnąć a nie chce niczego połamać :-(
dudegolf
Czytacz

Postprzez BULID » 14 sty 2009, o 19:07

nie wiem czy ten link Ci pomoze ale zobaczysz czy czasem w srodku lusterka ci tam nie lata :D
http://www.golf3.pl/topics28/zmiana-wkl ... htm#107273
BULID
Czytacz

Postprzez dudegolf » 14 sty 2009, o 19:32

nie to coś od środka bo słysze to normalnie w kabinie jakby coś za tym czarnym plastikiem a nie wiem jak to ściągnąć żeby nie połamać :-(
dudegolf
Czytacz

Postprzez Groch367 » 15 sty 2009, o 00:41

dudegolf, odslon czarna trojkatna pokrywke i sprawdz mocowanie tam nie nic nie polamiesz ;-) a lusterko fakt moze wkladka sprawdz na spokojnie wszytsko da sie rozebrac :-D
WSZYSCY MAJĄ GOLFA MAM I JA
Groch367
Badacz tematu

- - -

Powrót do Nadwozie