Moderator: Moderator
no i ja sie wlasnie tak zlapalem. Nie mierzac kupilem 2 pary tylnych drzwi z HB do kombiaka i lipa. Ale prawdopodobnie podejda do dziewczyny ventilkaRadi napisał(a):Dziś z czystej ciekawości byłem zmierzyć te tylne drzwi i faktycznie górna krawędz jest w variancie dłuższa o 3 cm przez co małe okienko jest bardziej kwadratowe niż w HB
lm3matt napisał(a):no i ja sie wlasnie tak zlapalem. Nie mierzac kupilem 2 pary tylnych drzwi z HB do kombiaka i lipa. Ale prawdopodobnie podejda do dziewczyny ventilkaRadi napisał(a):Dziś z czystej ciekawości byłem zmierzyć te tylne drzwi i faktycznie górna krawędz jest w variancie dłuższa o 3 cm przez co małe okienko jest bardziej kwadratowe niż w HB
mkkay napisał(a):lm3matt napisał(a):no i ja sie wlasnie tak zlapalem. Nie mierzac kupilem 2 pary tylnych drzwi z HB do kombiaka i lipa. Ale prawdopodobnie podejda do dziewczyny ventilkaRadi napisał(a):Dziś z czystej ciekawości byłem zmierzyć te tylne drzwi i faktycznie górna krawędz jest w variancie dłuższa o 3 cm przez co małe okienko jest bardziej kwadratowe niż w HB
a pisałem że nie pasują??? pisałem
Pro100 napisał(a):Potwierdzam, że nie pasuję oparcie - trzeba przełożyć. U mnie siedzi recaro właśnie z combi i oparcie przymusowo musiało być zmienione, bez stresu to naprawdę chwila roboty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot], Google [Bot] i 25 gości