Takie atrapy nie są ori. Moim zdanie nie wygląda to dobrze na aucie. Tylko że w nocy fakt faktem dodatkową para świeczek i napewno widoczność dużo lepsza.
Hej,
może spotkaliście się z takim problemem w swoim Golfie , bo z tego co widzę to czasami się zdarza. Mam problem w wypadającą lewą stroną grila. Kiedyś lekko puknęła mi w niego kobieta i od tej pory wypada. Popękały zaczepy, ale nie chcę wymieniac całego grila. Wsadziłem tam kiedyś kawałek gumy, ale po szybkiej jeździe w trasach wypadała. I tak w koło Macieju. Potem wsadziłem szmate, nawet się trzymało, ale też wypadło a w dodatku źle to wygląda. Nie wiem co tam wsadzic
Na opaske samozaciskową polecam, tylko że jest cieżko ją założyć, ale od dolu albo jak wyciągniesz znaczek da radę dojść tam zalezy też ktory masz urwany ale pewne ten pod lampą
Siemka. Mam do was prośbę abyście doradzili co robić. Babka wjechała mi w przedni błotnik od kierowcy i narobiła trochę szkód lampa błotnik zderzak i podszycie czy jak to fachowo nazwać uległo zniszczeniu. Podszycie jakoś młotkiem przywróciłem do poprzedniego stanu lecz jak spasuje błotnik do maski i do drzwi to jak założę grill to środkiem nie che złapać na zatrzaski i strona od kierowcy chowa się do środka zamiast licować z błotnikiem. Co z tym zrobić żeby to jakoś sensie spacjować. Sprzedać szkoda ba za dożo kasy i czasu poświeciłem golfikowi a jeździć wstyd jak będzie wszystko odstawać. Na dniach postaram się fotki zrobić jak to wygląda.