Hokej

Wszystkie informacje o elementach nadwozia

Moderator: Moderator

Hokej

Postprzez sebadure » 12 lis 2012, o 21:17

Witam wszystkich mam mały problem. Posiadam hokej firmy retov i niby wszystko fajnie bo w rękach się wygina itp., ale jak go założę na samochód to siedzi tak mocno, że nie można go zdjąć, a już o wypinaniu jak o coś zahacza nie ma mowy :-x Co mam zrobić żeby się wypinał, a nie łamał przy np. cofaniu po nierównościach dużych ?
sebadure
Badacz tematu

Hokej

Postprzez strzeliniasty » 12 lis 2012, o 21:32

sebadure napisał(a):Co mam zrobić żeby się wypinał

kupic ori

ja retovy zajechalem chyba ze 4 w ciagu 3miesiecy w poprzednim golfie

chcesz zeby sie wypinal to wyjnij go i lekko poscieraj "haczyki"
strzeliniasty
Members

Postprzez robert19kor » 12 lis 2012, o 21:49

dokładnie tak jak kolega mówi zrób żeby końcówki haczyków nie były takie "długie" i powinno być okej, mi udawało się wyciągnąć. Z reguły jest tam dużo piachu i on hamuje
robert19kor
Badacz tematu

Postprzez witboy » 12 lis 2012, o 22:14

ja jakos jezdze na glebie i nigdy nie mam problemu z wypieciem retova, nawet ostatnio jedna czesc sie wypiela ale inny samochod po niej przejechal ;/ i nic mi z niej nie zostalo ;/

ja jezdze nisko i nic sie nie dzieje jedna strone meczylem tak ostro az sie poddala bo samym rogiem parkowalem na krawezniku ale i tak by przezyla wiele... a od strony kierowcy poprostu ja wlasnie zostawilem jak cofalem a inny samochod sobie przejechal po niej;/
witboy
Ekspert

Rocznik: 1993
Silnik: aaz
Paliwo: ON
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez pablomed » 14 lis 2012, o 23:15

sebadure, kup używane oryginały, całkiem inny materiał i napewno nic im nie będzie nawet jak inne auto po nich przejedzie. Tylko nie wiem czy znajdziesz. Przykładowo nabyć dobry używany szeroki hokej do mojego Vento to cud, szukałem dwa lata zanim kupiłem i nie idealne niestety
pablomed
Members

- - -

Powrót do Nadwozie