Moderator: Moderator
Wyciąganie cypelka da efekt w dwóch sytuacjach: nie mamy oryginalnego i sprawnego zamka pneumatycznego, lub mamy kompletnie rozładowany akumlator tak że pompka się nie uruchomi żeby blokada zadziałała.
revor napisał(a):Od siebie jeszcze napiszę, że u mnie w golfie nie możliwym jest podniesienie rygielka po zamknięciu go z zewnątrz na tyle szybko żeby otworzyć drzwi
revor napisał(a):Człowieku akurat rozbierałem ostatnio obydwa zamki i wiem, że bez kombinacji typu odginanie drzwi, można otworzyć auto wywiercając dziurę w klamce i wkładając w nią śrubokręt. Rzeczywiście szyba ma tyle luzu, że masakra, normalnie można tam rękę włożyć
revor napisał(a):Klamka jeszcze na tył - bo taka kolega chce z powrotem założyć prawdopodobnie będzie kosztowała go z 15zł i o wiele mniej nerwów i kombinacji co będzie przy tym zakichanym odginaniu szyby
revor napisał(a):radomiak Twoja agresywność budzi szacunek Pozdro, możesz startować po tytuł największego napinacza na forum
marcinkazimierz napisał(a):otwieral ktos tak golfa? bo mi sie wydaje ze przez te podwojne uszczelki nie przejdzie sznurówka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości