[center]Planuję zrobić smoked front, ale chcę wymienić na nowe lampy, ponieważ moje brzydko siedzą i przyciemnienie folią mało poprawiło by efekt. Jakiej firmy polecicie te 3 elementy?
przód aktualnie wygląda tak:
[/center]
Moderator: Moderator
pawelkgw napisał(a):Są oryginalne hella dymione. Szukaj po szrotach, albo w sklepach o nowe.
zicer jak chcesz zrobić porządnie to kup ciemne kierunki firmy FER +
witboy napisał(a): jesli zas chodzi o kierunki fer oryginalnie szly na 1 montaz jesli zas chodzi o depo jak najbardziej fajne ale trzeba uwazac na nozki do blend bo potrafia sie uszczypac nawet przy 1 montazu
BartheZz_3 napisał(a):Dymione a"la MKIV Helli przydymic musisz sam
PrzemkoXVI napisał(a):Chwała Ci za to, że nie proponujesz mu projektorów.
PrzemkoXVI napisał(a): Te DEPO to jakaś lipa jeżeli chodzi o kierunkowskazy. Miałem i te i te. DEPO nie dość, że nie pasowały jak należy, to przy próbie delikatnego wyjęcia szlag trafił jeden z zaczepów i kierunek nadawał się do śmietnika.
Pawlos napisał(a):Zależy na jakie depo trafisz, ja miałem to pasowały super ale nie ulega wątpliwości ze są bardzo delikatne i materiałowo słabo.
PrzemkoXVI napisał(a):Chyba nie o to chodzi kupując kierunkowskazy, czy trafi się na porządne, czy łamliwe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości