Jakiego mam golfa?

Wszystkie informacje o elementach nadwozia

Moderator: Moderator

Jakiego mam golfa?

Postprzez uchoo » 19 cze 2009, o 13:17

Witam wszystkich znających temat wersji wyposażenia golfa.zastanawia mnie już to od kiedy go kupiłem jaką mam wersję bo jest taka dość nietypowa jak na moje oko.sprawa dotyczy golfa 1.9 td z 1997roku.jest to wersja 3-drzwiowa z jasna tapicerka,konsole mam górną część czarną a dolną kremowa,elektryczne szyby,klimatyzaje,2xAIRBAG,centralny zamek,zderzaki całe w lakierze nadwozia,antenę na dachu,oryginalne felgi aluminiowe,halogeny ZKW,domykanie szyb kluczykiem i kilka innych spraw typowych dla golfa.kupiłem go jako wersję CL ale czy ta właśnie wersja może mieć takie wyposażenie?czytałem wcześniej o wersjach no i CL raczej odpada chyba że się mylę.jeśli jest ktoś kto może mi coś podpowiedzieć to proszę o info.pozdrawiam wszystkich klubowiczów
uchoo
Berbeć

Jakiego mam golfa?

Postprzez Legionista » 19 cze 2009, o 13:23

nie ten dział
z tego wiem to CL jest uboga wersja, ale za dopłato mogłeś miec wszystko.... w CL-u
Legionista
Members

Postprzez saladrus » 19 cze 2009, o 13:25

saladrus
Members

Postprzez Procent » 21 cze 2009, o 12:33

Ja też mam wersję CL niby w dowodzie tak jest), a niektóre elementy wyposażenia mam z GT. W róznych krajach chyba były inne standardy wyposażenia, a jak już kolega powyżej za dopłatą można było takiego CL-a ładnie wyposażyć.
Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!

Mój Goferek
Procent
Members

Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

- - -

Powrót do Nadwozie