Konserwacja Pytanie

Wszystkie informacje o elementach nadwozia

Moderator: Moderator

Konserwacja Pytanie

Postprzez Redzik » 19 sie 2013, o 21:00

Witam wszystkich

Wpierw przedstawię sytuacje, mam Golfa 3 Kombi r.94 1.8 Bezn. + Gaz (czerwony :) ) kupiłem go i jestem z niego bardzo zadowolony (mam go 3 lata). Chciałem sprzedać diabła ale nie mam serca chyba kocham to autko tyle wspomnień z nim związanych tych negatywnych i pozytywnych ze postanowiłem go odrestaurować.... ale do rzeczy

Chce się zabrać za podwozie całe mam do łatania dziury w podłodze takie ze na "Flinstona" można odpalać o progach nie wspomnę, chciałbym zapytać sie doświadczonych forumowiczów jak bezpiecznie postawić auto na boku bez kołysek (bo drogie jak diabeł) na forum znalazłem post
http://www.golf3.pl/topics28/konserwacj ... vt9908.htm
w którym nie widzę kołysek a autko jest na boku jak to wykonać, przygotować co wyciągnąć z auta aku. płyny zlać ?

ps. wymieniałem progi już w Matizie ale to było na kanale i tragicznie się robiło :/

Pozdrawiam
Redzik
Berbeć

Konserwacja Pytanie

Postprzez pablomed » 21 sie 2013, o 09:25

Kładzie się np na kilku oponach podłożonych na styki słupków z dachem, ale osobiście nie miałbym odwagi tego zrobić z autem w którym jest silnik
pablomed
Members

- - -

Powrót do Nadwozie