Czy waszym zdaniem 250zł za przednie lampy H1H1 do golfa 3 firmy hella to dobra cena? Podkreślam, że lampy są używane i w jednej brakuje silniczka regulacji i czy podejdą mi silniczki z H4?
Co do lamp to ogółem lampy są od mojego kolegi i widziałem je na żywo i są w super stanie, a dogadałem się z nim za 200zł i dobrą flasze sobie wypijemy...
GrZeChU91, mi proponował za 140zł i to z pęknięciem na szkle od kamyka.
A tu co macie: http://moto.allegro.pl/reflektor-lampa- ... 70268.html podróbę za 100 niecałe 1 szt. więc obie 200zł i to podróby, które nigdy nie stały obok helli której komplet nowych kosztuje co najmniej 400zł.
Krzynior23, no umówmy się wszystko zależy od ich stanu, na allegro wybulisz nie oglądniesz i przyślą ci jeszcze nie te co na fotkach. Jeśli uważasz że są naprawdę w dobrym stanie na tip top to kupuj i nie przejmuj się opiniami tych dla których jest za drogo.
jakie głupoty ..... masacra. ... Lampy hella w idealnym stanie mozna wyrwać po 150 zł komplet nie ma co przepłacać ... za 300 zł mozna juz kupic projektory Tyca które świecą o niebo lepiej od hellenek h1h1.. a co do ceny z intercarsu ... już dawno nie aktualna .
Krzynior23 napisał(a):Pisz po lucku bo nic z tego nie rozumiem
nie wiem czym tu się jarać w tych lampach, ani jakoś super nie wyglądają, ani super nie świecą.. Totalna seria. A za takie chore i śmieszne ceny typu 300zł za sztukę to wolałbym oddać do profesjonalnego zakładu gdzie naniosą nową warstwę na odbłyśnik (często lepszą niż fabryka) + nowy klosz i za cenę jednej "nowej oryginalnej" lampy mamy dwie pięknie zrobione jeszcze lepsze od oryginału