Lampy. Co sądzicie?

Wszystkie informacje o elementach nadwozia

Moderator: Moderator

Postprzez BartheZz_3 » 5 gru 2011, o 14:12

darkmen21 napisał(a): w dzień i tak jeździsz na normalnych światłach więc postojówki którymi są ringi mają nie dużo do gadania, chyba że jezdzisz na postojówkach ;-)

Co to to nie ale niebieski przy wypisywaniu mandatu :hyhy: bardzo sie przygladal i nie wiem o czym myslal, moglby za brak widocznych postojowek cos wlepic ??
R.I.P Mystic B. [*]
BartheZz_3
Members

Rocznik: 95
Silnik: 1Z
Paliwo: ON
Nadwozie: kombi

Postprzez prezesik » 5 gru 2011, o 14:17

Postoje ważne są w nocy, a baran niebieski chciał wlepić za niewidoczną postówkę w dzień ? - śmieszne. Widoczna może i być, ale z bliska a nie z daleka.
Postojowe potrzebne jest m. in. wtedy gdy w nocy przepali się jedna żarówka mijania, wtedy jadący z przeciwka widzi obrys auta. Jakby postój był spalony, mijania też to z przodu widać jedno światło tak jakby motor jechał.
prezesik
Members

Postprzez darkmen21 » 5 gru 2011, o 14:18

nie sądzę, nie wiem jak inne, ale ja mam in.pro któe mają wytłoczoną homologację jak normalne H4 czy H1, więc hmm,może niebieski dumał nad Twoim zmodowanym goferku i myślał czy sobie czegoś dwo swojej fury nie pyknąć, np. zółtych halo czy coś :lol:

[ Dodano: 2011-12-05, 13:20 ]
prezesik25 napisał(a):Postojowe potrzebne jest m. in. wtedy gdy w nocy przepali się jedna żarówka mijania, wtedy jadący z przeciwka widzi obrys auta. Jakby postój był spalony, mijania też to z przodu widać jedno światło tak jakby motor jechał.
no to akurat ringi elegancko widać po zmierzchu, poza tym jeszcze mam postoje od niedawna zrobione w kierunkach bo kierunki w lampie są - i to jest nielegalne-nie róbcie tego w domu :hyhy:
darkmen21
Members

Rocznik: 1995
Silnik: 1.8
Paliwo: PB
Nadwozie: cabrio

Postprzez BartheZz_3 » 5 gru 2011, o 14:23

darkmen21 napisał(a):nie sądzę, nie wiem jak inne, ale ja mam in.pro któe mają wytłoczoną homologację jak normalne H4 czy H1, więc hmm,może niebieski dumał nad Twoim zmodowanym goferku i myślał czy sobie czegoś dwo swojej fury nie pyknąć, np. zółtych halo czy coś :lol:

To akurat sytuacja z poprzednim MKIII ;-)
Tam nie bylo takich diwajsow :-D
Dzieki prezesik25, wiadomo wszystko :ok:
No i tylko sie przygladal dluzsza chwile, mandata nie chcial za to walnac :-P
R.I.P Mystic B. [*]
BartheZz_3
Members

Postprzez darkmen21 » 5 gru 2011, o 14:31

BartheZz_3 napisał(a):mandata nie chcial za to walnac
oni by ci nawet chcieli dać mandat że nie jesteś ogolony czy coś, także przyglądać to się będą zawsze :-D tym bardziej, jak nie jezdzisz seryjnym mkIII tylko go "udziwniasz"- w ich rozumieniu :mrgreen:
darkmen21
Members

Rocznik: 1995
Silnik: 1.8
Paliwo: PB
Nadwozie: cabrio

Postprzez BartheZz_3 » 5 gru 2011, o 14:41

darkmen21 to debata na dlugie wieczory przy Coca-Coli :lol:
oni by ci nawet chcieli dać mandat że nie jesteś ogolony czy coś, także przyglądać to się będą zawsze :-D tym bardziej, jak nie jezdzisz seryjnym mkIII tylko go "udziwniasz"- w ich rozumieniu :mrgreen:
R.I.P Mystic B. [*]
BartheZz_3
Members

Postprzez prekursor » 5 gru 2011, o 21:42

Albo jest homologacja albo jej nie ma.
Ja bym nie wnikał i i nie chciał słuchać pokrętnych tłumaczeń.
prekursor
Badacz tematu

Poprzednia strona

- - -

Powrót do Nadwozie