Opik napisał(a):że unowocześnianie na siłę samochodu pakując do niego plastikową soczewkę z plastikowym żarnikiem i odciskami małych wietnamskich rączek jest na tym samym poziomie "tuningowym" co wielkie spojlery, lusterka M3, chromowane spinnery i pasy wzdłuż 50 konnego samochodu
Opik... Sam unowocześniłeś mk3 pakując do niego hellki ala mk4. więc proszę Cię... bez takich uwag.
Opik napisał(a):a ktos uwaza ze soczewka za 200zl bedzie miala te same parametry, jakosc i wytrzymalosc to dziwie sie jak zdal prawo jazdy bedac takim kretynem.
True... Dlatego gro ludzi którzy podejmują się takich modyfikacji kupują używane soczewki z nowszych modeli aut.
Zaraz padnie - ktos zalozyl i jest zadowolony bo super wyszlo super swieci i w ogole jest super - stary, ja tez bym sie wstydzil przyznac ze jestem debilem bo wywalilem kupe kasy i jeszcze wiecej roboty w bloto
Jak się przykładasz do roboty to i wyjdzie 'super'.
Btw. I co powiesz o tych wszystkich dobrych projektach w których są takie hołmmejd soczewki?
Nic do Ciebie nie mam .. ale jesteś w błędzie z takim myśleniem. Nawet jeśli wiesz że nie masz racji to i tak się do tego nie przyznasz bo wyszło by na to (i tu cytat)
.tez bym sie wstydzil przyznac ze jestem debilem
Na takim małym forum jak to idzie zrobić zamęt takimi stwierdzeniami.. Wiadomo.. Na zone albo vwgolf nie ma co podskakiwać z takimi stwierdzeniami bo zaserwowaliby człowiekowi taką dozę konstruktywnej krytyki że z miejsca byś zmienił zdanie.
chomik napisał(a):mysle ze rozmowa spelzla
troche na inny temat ...
Tak właśnie. Więc może niech ktoś pousuwa ten spam i najlepiej zamknie temat bo dalsza dyskusja nie ma sensu.