Lewe nadkole

Wszystkie informacje o elementach nadwozia

Moderator: Moderator

Lewe nadkole

Postprzez piter1512 » 2 lip 2013, o 07:46

Witam,mam pewien problem-a mianowicie wczoraj po wyjechaniu z myjni okazało się,że lewe nadkole,a dokładnie dolna jego część przy łączeniu z drzwiami dosłownie wisi-chodzi mi o taki kwadracik na samym dole+ok.5 cm do góry.Co teraz z tym zrobić???Da się coś z tym zrobić czy jednak tylko jakiś blacharz???I jakie ewnt.koszty czegoś takiego???
piter1512
Badacz tematu

Lewe nadkole

Postprzez prezesik » 2 lip 2013, o 12:43

Kupić drugi błotnik, najlepiej używany oryginał, pomalować i założyć, nie bawić się w łatanie, bo wg mnie się nie opłaca. Jak błotnik jest już skorodowany to wywalić go oczywiście można zakupić reperaturkę, dać blacharzowi do wstawiienia i omalowania, ale koszty będą podobne jakbyś kupił drugi błotnik.
prezesik
Members

Postprzez piter1512 » 4 lip 2013, o 22:52

prezesik25 napisał(a):Kupić drugi błotnik, najlepiej używany oryginał, pomalować i założyć, nie bawić się w łatanie, bo wg mnie się nie opłaca. Jak błotnik jest już skorodowany to wywalić go oczywiście można zakupić reperaturkę, dać blacharzowi do wstawiienia i omalowania, ale koszty będą podobne jakbyś kupił drugi błotnik.
A jaki jest koszt całkowity takiego zakupu i pomalowania?Widziałem,że sam błotnik nie jest drogi ale jeszcze pomalowanie...
piter1512
Badacz tematu

- - -

Powrót do Nadwozie