mały spryskiwacz od tylniej wycieraczki

Wszystkie informacje o elementach nadwozia

Moderator: Moderator

Postprzez nickonn » 9 lut 2009, o 18:50

ale przy tym roboty;o generalnie jak u wiekszosci...dysza zapchana a wezyk zerwany...wiec za kazdym razem jak wlaczalem tylna wycieraczke plyn lal sie do klapy.dobre 3miesiace.jak wczoraj na to spojrzałem...szkoda slow.NIECH TO BEDZIE PRZESTROGA DLA innych!! jesli wam dziala pompka a plyn nie leci, NIE ZWLEKAC!
poza tym wyciagnac sie nie dalo.trzeba bylo rozwiercic przy czym tez duzo zabawy;o ale podolalem!

dzieki za info 4umowiczom!;]

[ Dodano: 2009-03-04, 08:27 ]
jeszcze pytanko...czy ta dysza powinna byc jakos na wcisk w tej rurce??bo u mnie tylko wsuwasz i tyle...ale jak dolalem plynu i wlaczylem spryskiwacz to dysza odleciala na 4metry;o
nickonn
Czytacz

Postprzez kojotAR » 15 kwi 2009, o 11:48

Witam,
Mam problem z dyszą spryskiwacza, mianowicie ktoś ją wyłamał... :cenzura:
Kupiłem zestaw naprawczy i tu moje pytanie: Co zrobić żeby wymienić całość - łącznie z tymi rurkami wewnątrz klapy?czy trzeba demontować silnik wycieraczki czy jest jakiś inny sposób na to?

Pzdr
kojotAR
Czytacz

Postprzez BULID » 16 kwi 2009, o 09:58

kojotAR tak jak wczesniej napisali trzeba wewnatrz zdjac tapiceke i rozwiercic stara dysze inaczej tego sie nie da zrobic... Ja mialem maly problem bo musialem rozwiercac z zewn i wewnatrz bo mala koncowka caly czas tam siedziala i nie chciala wyskoczyc. Lepiej jest odkrecic silniczek wycieraczki bo wtedy jest latwiejszy sposob ale jak kto woli (silniczek trzyma sie tylko na 2 srubkach 10 albo 12 juz nie pamietam)

nickonn tak dysza musi byc wcisnieta w ta rurke ktora dostales w zestawie ja troche postukalem aby dobrze sie trzymala i nic nie wypada :)
BULID
Czytacz

Poprzednia strona

- - -

Powrót do Nadwozie