Moderator: Moderator
sirGrzesio napisał(a):Ktoś może naprawiał przednie błotniki w golfie III? chodzi mi o koszt wstawienia reperaturek z malowaniem? opłaca się robić czy lepiej wymienić na inne?
kosmaty69 napisał(a):Samemu to rób najlepiej. Wycinasz, wstawiasz malujesz i na to sierpy i jest klasa
kosmaty69 napisał(a):Golf Maniak, błotnika.
kosmaty69 napisał(a):Samemu to rób najlepiej. Wycinasz, wstawiasz malujesz i na to sierpy i jest klasa
Golf Maniak napisał(a):kosmaty69 napisał(a):Golf Maniak, błotnika.
Kolego nie pisz głupot
Reperaturki jakie występują w golfie 3ciej generacji to:
-reperaturka błotnika przedniego(ement od listwy do łączenia z progiem)
-reperaturka nadkola tylniego (tutaj owszem możnna uznać że nadkole jest elementem błotnika)
nie spotkałem się z innymi repertuarkami dostępnymi do tego modelu samochodu (chyba że błądzę wtedy proszę o oświecenie) zatem jak owa informacja ma się do zadanego pytania przez autora tematu?gdzie pytanie jednoznacznie było o przednie błotniki?(tutaj występuje element nowy-zamiennik ewentualnie orginalna używka).
sirGrzesio napisał(a):kosmaty69 napisał(a):Samemu to rób najlepiej. Wycinasz, wstawiasz malujesz i na to sierpy i jest klasa
przykrywanie niedoróbek trąca mi druciarstwem a poza tym nie jestem Ed China z Fanów Czterech Kółek i nie dysponuję w pełni wyposażonym warsztatem...moje opcje to reperaturki wstawione przez fachowca, wymiana na ganz neue lakierowane zamienniki albo oryginały (najlepiej w kolorze)
kosmaty69 napisał(a):sirGrzesio napisał(a):dla mnie to jest druciarstwo i tyle...
Jeżeli dla Ciebie naprawa to druciarstwo, to nie wiem co jest spoko. Może wymiana auta ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 22 gości