Witam przeszlifowałem sobie zderzak i tak sobie myślę czy przy okazji naprawy jego (lekko szpachli i lakierowania) nie wkomponować sobie obysówek z wersji USA w zwykły zderzak z golfa 3 europejski. pewnie masę było takich tematów natomiast 99% z nich to rozmowa o ich legalności na co ja leje wracając ktoś już tak robił? będzie wiocha? może lepiej wkomponować w zderzak VENTO a co z Hokejem? podobno nieosiągalny?
mnie to nie pasi, ale rzecz gustu. Szeroki hokej do zderzaka Vento - owszem praktycznie jest nie do zdobycia, ja szukałem ze dwa lata aż w końcu trafiłem średniego stanu używkę na allegro.
No calkiem calkiem te lampy Wracajac do tych obrysowek... wlasciwie jak zalozysz takowe z US to i tak bedzie lepiej wygladac niz te ktore widuje w swojej okolicy, obrysy co wygladaja jak kierunkowskazy wsadzone w zderzak jak najblizej asfaltu
jeśli chcesz robić zderzak przedni a chyba widziałem ze szukasz zderzaków us to przedni zrób sobie sam zaspawaj miejsce rejestracji i wstaw obrysy , ja mam zderzak us z vento i szeroką ori dokładke z vento , a co do dopasowania dokładki od golfa do vento wykonalne
dasz projektory a kierunki gdzie a co do obrysu w normalny zderzak wygląda to fajnie jak znajdę fotkę to wstawię jak to wygląda na zwykłym zderzaku wystarczy dobrze odmierzyć i spasować zęby nie było szpar za dużych
czarus21, projektory a kierunki w zderzak normalnie standardowo i obrysy tak jak w us ten zderzak który podalem na zdjeciu nie aktualny mam nowy standardowy ten się polamal przy małym przytarciu