opuszczone drzwi kierowcy

Wszystkie informacje o elementach nadwozia

Moderator: Moderator

Postprzez akwodahs » 27 sty 2008, o 22:50

Witam,
Mam problem z drzwiami kierowcy, problem już opisywany ale nie do końca wyjaśniony,
Ostatnio trochę u nas wiało, no i niefortunnie wiatr mocniej zawiał, otworzył mi drzwi na maksa i się opuściły. Moje pytanie nie jest zatem trudne do odgadnięcia :)
Ma ktoś pomysł jak wyregulować drzwi żeby znowu było ok?
Ktoś już tu na forum proponował żeby drzwi na siłę podgiąć do góry, ktoś inny pisał że są gdzieś śruby do regulacji. Mnie interesowałby trochę bardziej szczegółowy opis jak to się robi, czy wyginając, czy regulując, a jak regulując to które śruby ?
Pozdrawiam
akwodahs
Berbeć

Postprzez farser » 27 sty 2008, o 23:01

Witam ja wczoraj tak mialem wiaterek zawial i drzwi sie otworzyly na maxsa dzis rano poszedlem i je podnioslem do gory i jest ok.pozdro
Na koniec zmiany, zimnej piany, mlodego ciala i zeby sie stara nie dowiedziala. 73
farser
Czytacz

Postprzez akwodahs » 27 sty 2008, o 23:37

Oki, a jak robiłeś, drzwi na maksa otwarte i do góry podnieść, czy przy lekko uchylonych, czy też nie ma to większego znaczenia ?
Pozdrawiam
akwodahs
Berbeć

Postprzez farser » 28 sty 2008, o 16:51

Witam zrobilem to na lekko uchylonych probowalem to zrobic na otwartych na maxsa ale nie zabardzo mialo ochote lepiej jest na lekko uchylonych ^^

[ Dodano: 2008-02-01, 19:40 ]
Witam i jak pomoglo? pozdrawiam
Na koniec zmiany, zimnej piany, mlodego ciala i zeby sie stara nie dowiedziala. 73
farser
Czytacz

- - -

Powrót do Nadwozie