Moderator: Moderator
dawidek1991 napisał(a):Znaczy się to jest tak,że jak masz ksenon to jest on jedno żarnikowy, a jak bixenon to dwa żarniki. Ty musisz mieś dwa żarniki, bo chcesz mieć krótkie i gługie w jednym Więc będziesz miał bixenon Tylko nie wiem jak to jest z przetwornicami, ale chyba po jednej na lampę bedzie, tak jak to normalnie jest
patrolfak napisał(a):Zawsze to można wypolerować stare szkło. Przejściówek jako takich z H7 na H4 nie ma ale na odwrót są . Dzwoniłem dzisiaj do gościa od tych soczewek i sprawdzi mi czy wejdzie żarówka H4. Jeśli tak to kupię te soczewy bo mocowanie to się już jakoś ulepi. Tylko teraz kolejne pytanie. Czy jeśli soczewka była robiona pod H7 a ja tam wsadzę H4 nie pogorszy jakoś jakości świecenia ?
Radi mk3 napisał(a):Pogorszy i to napewno a to dlatego że h4 ma inną ogniskowa niz h7 druga sprawa wsadzać h4 w soczewke z przesłoną no przepraszam ale to wogule bez sensu i przeczy ogólnej logice
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości