Pas przedni

Wszystkie informacje o elementach nadwozia

Moderator: Moderator

Pas przedni

Postprzez zakis » 1 lut 2012, o 21:56

Jestem tu nowy więc na początku witam wszystkich.Mam do grona takie pytanie>>Do mojego golfa3 1.9TDI 90KM 1996 powinien być taki pas przedni http://allegro.pl/vw-golf-iii-3-98r-tdi ... 83865.html , ja mam okazyjnie do kupienia od golfa 1.8 benzyna 92r. taki Obrazek czy mi ten pas podejdzie, oczywiście bez chłodnicy i czy chłodnice od tdi wloze do tego pasa od benzyniaka.Z góry dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam.
zakis
Berbeć

Pas przedni

Postprzez K@mil » 1 lut 2012, o 22:14

Sprawdz wymiar chłodnicy :)

Jak masz klime, a ten golf benzyniak nie mial to od razu moge napisac ze nie bedzie pasować...
jak nie masz to sprawdz tylko wymiar chłodnicy (wielkosc)
K@mil
POMOCNIK
POMOCNIK

Postprzez zakis » 1 lut 2012, o 22:24

tak zpomniałem dodać ten i ten bez klimy,a z tego co zdążyłem zauważyć wymiary chłodnicy się różnią.
zakis
Berbeć

Postprzez PreSzeR » 8 lut 2012, o 14:25

Witam serdecznie, gosci w golfach pod szyje. ;) mam zapytankio co do gugula trzeciego. chcialbym sobie zapierniczyc przodzik z jetty albo vento. czyli wiadomo gril lampy. pytanko brzmi nastepujaco czy wystarczy mi zakupic gril, lampy.? czy pas przedni tez.? Dzieki za pomoc. Pozdr.
" Masz Moc jak He-man co wszystkich Wy***ie, opony na zime, klime a w butli LPG."
PreSzeR
Berbeć

Postprzez K@mil » 8 lut 2012, o 16:52

PreSzeR napisał(a):Witam serdecznie, gosci w golfach pod szyje. ;) mam zapytankio co do gugula trzeciego. chcialbym sobie zapierniczyc przodzik z jetty albo vento. czyli wiadomo gril lampy. pytanko brzmi nastepujaco czy wystarczy mi zakupic gril, lampy.? czy pas przedni tez.? Dzieki za pomoc. Pozdr.

pas przedni taki sam jest :) potrzebujesz *(maska, lampy, grill)
K@mil
POMOCNIK
POMOCNIK

Postprzez PreSzeR » 8 lut 2012, o 18:50

A jeszce inaczej dalo by rade zamienic przod w gugulu od corrado? tyle ze tam juz maska raczej nie podejdzie. chyba. ;)
" Masz Moc jak He-man co wszystkich Wy***ie, opony na zime, klime a w butli LPG."
PreSzeR
Berbeć

- - -

Powrót do Nadwozie