Pomoc

Wszystkie informacje o elementach nadwozia

Moderator: Moderator

Pomoc

Postprzez Lvkasz » 3 lut 2010, o 18:21

Jesli wpisalem w zlym dziale to przepraszam. Otoz mialem mala kolizje z lewej przedniej strony.Pobity reflektor,pekniete wzmocnienie czolowe,pogiety blotnik. Zakladam wszystkie nowe czesci i nic nie pasuje,pomiedzy lampa a blotnikiem jest szpara,tak samo miedzy lampa i maska. Moje pytanie jest takie czy mozliwe ze przestawila sie podluznica,jesli tak to jak to sprawdzic??
Lvkasz
Czytacz

Pomoc

Postprzez K@mil » 3 lut 2010, o 18:22

Lvkasz napisał(a):Moje pytanie jest takie czy mozliwe ze przestawila sie podluznica,

najlepiej popatrzec na nia od dołu czy wydaje sie prosta czy nie ma załamania...

Lvkasz napisał(a):. Zakladam wszystkie nowe czesci i nic nie pasuje,pomiedzy lampa a blotnikiem jest szpara,tak samo miedzy lampa i maska

Nowe zamienniki ? to juz masz odpowiedz ...
Zamienniki blacharskie sa do ....
K@mil
POMOCNIK
POMOCNIK

Postprzez Lvkasz » 3 lut 2010, o 18:26

Albo podluznica sie przestawila albo to wzmocnienie czolowe jest do d.. i dlatego tak wszystko wychodzi.
Lvkasz
Czytacz

Postprzez Smolak » 4 lut 2010, o 21:33

zakładałem właśnie nowy błotnik (polecam - bez rdzy) i maskę używaną i trochę jest zabawy na zawiasach żeby zgrać wszystkie szczeliny

lampę mocuje się do plastikowego wzmocnienia czołowego , które montuje się między błotnikami i nie widzę związku z podłużnicą a lampą

pod błotnikiem jest jego wzmocnienie i pewnie oberwało i jest za słabo wyciągnięte lub za nisko kawałek dospawany i ten plastik czołowy będzie niżej a poprzez to dalej lampa jest źle...

tak to rozumuję
Smolak
Czytacz

- - -

Powrót do Nadwozie