Lobus napisał(a):PtasiorSki, spokojnie bez szydery, my się tylko martwimy hehe Dawaj foty na bieżąco, będziemy komentować
Dokładnie nisko i szeroko jest wporzo, tylko nie wkręć sie za bardzo i żeby nie zrobić agro wiochy wszystko dobrze przemyśl bo czasami różnie bywa i dawaj duuuużo fotek
damy rade piecyk gazowy zakupiony wiec jutro ruszam z robota bd miec inna maszynke mocneijsza bo ta serio moze za malo rozwlekła błotniki .... taak tylko tą opcje widze nisko i szeroko pozdr
[ Dodano: 2012-02-11, 09:55 ] Tak więc koledzy dzis nowe fotki pod koniec dnia robota ruszyła na maxa jak naczytalem sie przepisow wiec koło nie moze wystawac po srodku blotnika szybko to sprawdzic przystawic poziomice i wiadome . dla rzeczywistego odniesienia po srodku blotnika od silownika amortyzarota mam 31 cm org bylo jakies 27 wiec blotniki poszły ostro dzis zrobie foto zapewne juz w podkładzie . Pozdrawiam !
wiec w tym tyg malowanie jak sie uda z czasem po pracy a tu foty z betonem
<
<
<
[ Dodano: 2012-02-19, 20:09 ] moglem z podkladu zrobic wtedy widac efekt bo tak to no jak nie jednolity kolor to nie oddaje efektu ... powiem ze bylo pracy ale kto by nie zobaczył to jedno słysze o kur ... poje... Cie ;D po zakonczeniu pracy nowy temat zaczynam z seri zrob to sam "kompresor " ale nie motajmy na razie akcja szeroko i nisko w tyg stanie kolor btw tyl blotnika od srodka +- do tloczyska amortyzatora wynosi 30 cm . podajcie ile jest org bo ja tolk stracilem
wpierw dobrze te od srodka ranty wyczyscilem zakonserwowalem potem kowadełko młotek blacharski i zaklepałem a teraz jak był +- juz profil to od spodu dam na grubo masy na spawy w puszcze ona jest szpachelka zarownam i potem jakis bitex aby czarne a ta masa nie pozwoli dojsc do zagietych rantow . btw chodzilo mi zeby ktos mogl zmiezyc ile ma od tloczyska .. okk zrobie zdjecie dzis i ktos poda swoj wynik pozdrawiam
[ Dodano: 2012-02-20, 17:12 ] poprawka od amortyzatora tu daje foto
<
[ Dodano: 2012-02-20, 17:12 ] poprawka od amortyzatora tu daje foto
<
[ Dodano: 2012-03-19, 19:04 ] no i wracam sory ale nie było mnie ... więc całe autko stanelo w podkładzie . lakier od nie wiem najczarniejszy z dodatkiem bialej perły ciekawy kolorek i swiecacy sie a tu foty w tym tyg buda dostanie baze i klara wiec wyjade z garazu zostana tylko elementy jak maska drzwi klapa pozdrawiam
<
<
<
<
<
<
[ Dodano: 2012-03-19, 19:42 ] up
[ Dodano: 2012-03-19, 19:43 ]
[ Dodano: 2014-01-05, 14:47 ] Witajcie PONOWNIE auto jezdzi po dzien dzisiejszy zostalo sprzedane ... zawiodlem nie podajac zdjec z koncowego efektu .. ale juz to uczynie narazie dodam link swojego fb ... bo cos wstawic nie moge .. a nikt nie jest na tyle odważny by uczynic cos podobnego ! Ps. wrócielem do golfa 3! Cabrio tym razem <3