PtasiorSki, z ciekawości poszerzenia jak bardzo ekstremalne zamierzasz zrobić??
Sam nadkola czy błotniki wyciągnąć coś jak Rieger??
Dawaj foty i opis, mam nadzieję, że będzie się to trzymać wszystko kupy
sory nie pisalem ale reace trwaja dam foty z kola jakie mam i jak trzeba naciagnac juz tyl zrobilem +- mmm wystaje hardcore trudno dowody poleca ;D ale lepiej rozciagnac te 3 cm niz nic ;D narazie przmiarki wystawie zaraz
[ Dodano: 2012-01-23, 18:23 ] a tu foty z przymiarek . btw golf bd caly na nowo malowany a szpachli nic nie chcem wiec nie bede jak wyczytalem ze ludzie te kaptoorki tzw robia z szpachli i tak poszezaja nie chcem tego wole zeby koło wystawało
<
<
<
<
[ Dodano: 2012-01-23, 18:25 ] aha ta jedna opona to toyo 225/50r16 teraz ytanie jaka opona zeby ladny naciag byl mam na przodzie 9j a na tyle 10,5j teraz zastanawiam sie jakie opony zeby wyglad to miało tyl rant okolo 10cm moze wi wiecej mhm
w 16 to chyba 195/40 na 9 a na 10,5 to może 215/35 albo coś z 225 ale ciężko będzie dobrać coś rozsądnego, 225/50 to balon za dużo na bank;p
W ogóle co to za felgi są??
stary merc amg poszukam gdzies na necie to wstawie znalazlem na ebayu jakis miesiac temu takie to krzyczal koles 1500 ale euro ...
mhm ja myslalem na przodzie cos 195 /45 cos takiego a tyl 205 /45 wasko i nisko bedzie widoczny naciag
[ Dodano: 2012-01-23, 19:09 ] wlasnie musze byc pewnym jaka opona musi byc zeby to wygladało wtedy kupie bo za pozno jak kupie ....
dzieki kolego za stronke nie jednemu pomoże no i juz jasne profil 45 bedzie idealny znosne ceny opon i naciągi beda
[ Dodano: 2012-01-23, 20:27 ] kolego to gadanie łozyska cześc wymienna ;D aha policzccie ze adaptery mam 2cm wolalem zeby byly na pewno bezpieczne
[ Dodano: 2012-01-23, 20:36 ]
<
o mam tyle ze tu ktos opone zalozyl od ciagnika i spolerowal jedna czesc rantu to taka felga ma 9j dla mnie maja swoj smak
[ Dodano: 2012-01-29, 00:42 ] no wiec ruszyła akcja z golfem pare zdjec z skromnym opisem więc wywalilem sierpy tzw . nastepnie oczyscilem od śroardka od srony koła nadkole z starej farby i jakiegos tzw bitexu zapodkładowałem na maxa na grubo potem ranty nadkoli zagiełem dosłownie młotkiem i zaczolem akcje rozepchania blotnika maszynką
<
nie estetycznie to wyglada bo jak bd widac dalej musialem stasznie szeroko to zrobic bez zadnych ciec ... oczywiscie dokepujemy itp po drodze na raz nie da rady . na nastepnych foto widac efekty potem podkładujemy i lecimy z szpachla ale to jutro teraz zdj co i jak po koleji szło aha foty dla porownania jeda strona robiona druga nie
<
<
<
<
<
<
<
<
tu foto z kołem z tym ze opona nie jest taka jaka ma byc
<
<
a tu obiecane foto z felg
<
<
a tu nie zwiazene z tematem
13.jpg (15.51 KiB) Przeglądane 1942 razy
[ Dodano: 2012-01-29, 08:16 ] ok ide do garazu czas na szpachelke mysle ze bd w stanie pomoc wam jak najwiecej koledzy byc moze w waszych samodzielnych dzialaniach
Zawsze można wejść od pasażera i z 30 - 40 minut pojeździć po okołicy ale to sie sprawdza tylko na chwilkę:P . jeśli chopek od drzwi wyskakuje to 40 minutowej podróży proponuje spryskanie zamka i gumek odmrażaczem u mnie zadziałało choć 1 zimy to klamka została mi w ręce:P.