ja kupilem zderzak tylny od kolegi arnold z bydzi i tez mam problem ze spasowaniem zderzaka u niego podobno slizgi trzeba bylo lekko poprawic u mnie bylo to samo ok poprawilem ale zderzak sie napina w chinskie S , mam dziwne wrazenie ze przez to ze na dolne mocowania zderzaka napychac wrecz trzeba co powoduje to ze caly zderzak na rogach tzn na rogu przy nadkolu idzie ku dolowi ... niewiem moze miec to znaczenie ze mam z 1993? i sa lekko nizej mocowania zderzaka dolnego? bo jak by byly o ok 1 cm wyzej tzn blizej karoserji te mocowania to bylo by bez problemu
dodam ze ori zderzak wchodzi i wychodzi doslownie w 10 sek majac wykrecone wszystkie sroby czyli wyjac i ponownie wlozyc zderzak to max 10-15 sekund...aby pasowal ok
poprawić ślizgi tzn co zrobić? nie patrzyłem dokładnie na nie je się odkręca czy co można z nimi zrobić żeby było lepiej ? Gadałem z kolega i on miał podobnie w golfie IV kupił zderzak od r lajna tylni i podobnie mu się działo ale mówił ze z lakiernikiem dali rade go jakoś ustawić i chyba pod jadę do tego lakiernika z tym zderzakiem może on coś poradzi
mocowanie slizgu trzeba rozfrezowac o ok 1 cm aby zderzak poszedl w gore... ale jak narazie u mnie to nie zdalo egazaminu jutro mam wolne wiec bede walczyc