Moderator: Moderator
golftd napisał(a):kolego krzysiek1992 nie bierz sie za to sam , a jak powycinasz progi i okaze sie ze sa tez do pospawania podprorza? ,albo wzmocnienia i co wtedy? ,wymienic nie sztuka ,tylko co potem ? jak nie pospawasz wzmocnien to mija sie to z celem, samochodu do góry nie podniesiesz ,nawet jak bedziesz miał nowe progi,widziałem juz takie wymienianie progów szkoda gadac
thomasg napisał(a):Atom, ciąłem kątówką i tapicerka jest cała, co do kurzu to jedynie deska i półka z lekka się okurzyła - wszystko okryte. Spinki i zatrzaski są całe bo uważałem jak demontowałem,
Opik napisał(a):Co do progów - jeżeli reszta jest w porządku, a tylko przód zdycha (standaaaaaaard), to robi się tylko przód progu.
mariusz325 napisał(a):demson, dokładnie sam zaznaczyłeś je .Pod progiem jak masz te łączenie podłogi z progiem tam muszą być takie małe wypustki. Może też być tak że masz nie orginalne progi(ktoś już wymieniał) i już nie będzie ich w zmienionym progu.
Ale szukaj.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości