cześć
dzięki ci marcinkoz2910 za pomoc i opis jak to zrobić,a tak poza tym to dziękuje wszystkim,a co do tego oleju to nie wydaje mi się by to był dobry sposób,
pozdrawiam
[ Dodano: 2009-08-08, 18:50 ] panowie wszystko fajnie pięknie,tylko że w moim golfiku nie ma żadnych otworków w podłodze i z tego wynika że będe musiał wywiertać takie otworki by ten wosk tam wprowadzić
Panowie/Panie musze nakleic cos na próg w golfiku znalazłem fotke golfa z fajna folia tylko ze na allegro nie mozna takiej dostać (albo zle szukam)...
Moze macie jakies namiary gdzie moge kupić taka folie jak jest na zdjęciu...
Odrazu pisze ze nie interesuje mnie zadna inna folia z jakimis napisami tunigowymi ma byc ładna czarna itp.. najlepiej taka jak na fotce
Na fotce jakos slabo widac... Ta jest jakby antyposlizgowa, bo wyglada jak papier scierny, tzn tak w aukcji napisane Taka jak w linku kumpel ma na drzwiach w grande punto oryginalnie i jest ladna... Przynajmniej dla mnie
Witam mam pytanko jak mam wymienić progi w swoim golfiku?
Gdzie odciąć stare za drzwiami(3D)na jakiej wysokości?Może ktoś wymieniał już samemu i ma jakieś zdjęcia?
I jeszcze jedno przy okazji. Jak wyciągnąć podłużnicę i za co najlepiej przymocować golfa,żeby mi nie odjeżdżał jak będę go prostować. Bo za belkę się boję,że powyrywają się śruby od mocowania