Moderator: Moderator
Patryk7171 napisał(a):Witam. Mam pytanie do was kupywaliscie juz moze na allegro błotniki do swoejego golfa 3? jakiej są jakości chodzi mi o nowe zamienniki. Wypowiedzcie sie na ten temat z góry dzięki Pozdro
Marian0753 napisał(a):Są podobno dwa rodzaje jasnożółte i czarne, czarne podobno jakotako pasują ale żółte za nic nie mogę go zgrać z maską zostaje szczelina że ma się wrażenie że jest otwarta maska, jak masz kupować to kup oryginał albo wstaw ten mały kawałek od doł jak jest spróchniały.
przemo napisał(a):gdzie takie ceny są 120-180??ja kupiłem w podkładzie czarnym za 70pare zeta a ten jasny żółty za chyba 94zeta Marian0753 tu ma racje że te jasne żółte to są do bani nie pasują a że komo mają być lepszej jakości a w czarnym macie mi idealnie pasuje i jest z niższej półki takie opisy mają na hurtowniach czarny mat gorsza jakość a ten taki żółty mat lepszej Patryk7171 jak coś to kup w czarnym macie.
Patryk7171 napisał(a):przemo napisał(a):gdzie takie ceny są 120-180??ja kupiłem w podkładzie czarnym za 70pare zeta a ten jasny żółty za chyba 94zeta Marian0753 tu ma racje że te jasne żółte to są do bani nie pasują a że komo mają być lepszej jakości a w czarnym macie mi idealnie pasuje i jest z niższej półki takie opisy mają na hurtowniach czarny mat gorsza jakość a ten taki żółty mat lepszej Patryk7171 jak coś to kup w czarnym macie.
Dzięki przemo kupie te czarne tez tak myslalem zeby kupic te. Korozja zrzera mi je tak ze musze w calosci wymienic bo nie oplaca sie spawac ani zaprawek robic wole wymienic w calosci
prezesik25 napisał(a):Patryk7171 napisał(a):przemo napisał(a):gdzie takie ceny są 120-180??ja kupiłem w podkładzie czarnym za 70pare zeta a ten jasny żółty za chyba 94zeta Marian0753 tu ma racje że te jasne żółte to są do bani nie pasują a że komo mają być lepszej jakości a w czarnym macie mi idealnie pasuje i jest z niższej półki takie opisy mają na hurtowniach czarny mat gorsza jakość a ten taki żółty mat lepszej Patryk7171 jak coś to kup w czarnym macie.
Dzięki przemo kupie te czarne tez tak myslalem zeby kupic te. Korozja zrzera mi je tak ze musze w calosci wymienic bo nie oplaca sie spawac ani zaprawek robic wole wymienic w calosci
No pewnie, że tylko wymienić na nowy zamiennik i to tylko czarny. U mnie już po 3 latach ten zamiennik zaczyna korodować przy rancie nadkola, więc za rok znów wymiana
Takie teraz zamienniki...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 20 gości