reflektory przednie

Wszystkie informacje o elementach nadwozia

Moderator: Moderator

reflektory przednie

Postprzez coooler1984 » 9 lis 2009, o 11:53

mam pytanie jesli mam reflektor hella jednozarowkowy to czy moge sobie podmienic sama szybe od valeo wtedy bede mial jedna szybe hella w reflektorze po stronie pasazera a druga po stronie kierowcy bedzie valeo?? czy one sa identyczne?? a moze ma ktos na stanie sama szybe bo moja dostala kamieniem i nadaje sie do wymiany a niechcialbym wymieniac calego reflektora:P
coooler1984
Czytacz

reflektory przednie

Postprzez K@mil » 9 lis 2009, o 15:45

coooler1984 napisał(a):mam pytanie jesli mam reflektor hella jednozarowkowy to czy moge sobie podmienic sama szybe od valeo wtedy bede mial jedna szybe hella w reflektorze po stronie pasazera a druga po stronie kierowcy bedzie valeo??

Mozesz smialo zakladac, bardzo duzo autek tak jezdzi jedna lampa inna i druga tez... Trzeba pamietać o tym, ze stary klosz (hella) jest pewnie juz zużyty bo wiadomo swoje km juz ma wiec napewno jest poobijany od kamczkow... klosz nie jest taki drogi wiec jak masz czas to wymien dwa i bedziesz spal spokojnie i bedzie ladnie rozprzestrzeniac swiatlo
K@mil
POMOCNIK
POMOCNIK

- - -

Powrót do Nadwozie