Witam:) miałem ostatnio mała przygode uderzył we mnie dostawczak i mam do wymiany 2 reflektory. Fabrycznie mialem H4 i chciałbym wymienić na cos lepszego H7 albo H1+H1 czy będzie dawało to jakis lepszy efekt? Druga sprawa kupować nowe czy szukac lepiej oryginalnych używanych na szrotach? Podrzućcie jakieś pomysły co Wy byście zrobili na moim miejscu bo być może błądze:P Oczywiście odpada jakikolwiek "tuning" jestem raczej zwolennikiem zadbanej serii:)
Zzyli musisz wziąć je do ręki przed kupnem, nie kupuj w ciemno z Allegro bo porażka prawie pewna. Zamienniki robione na wzór orginalnych (ja mam jedna Depo) też nie sa aż takie złe, choć to napewno nie to co oryginał.
K@mil napisał(a):H1H1 o niebo lepiej swieca niz H4...
Najlepiej szukaj uzywanych oryginalnych Hella w b.dobrym stanie... tylko ze takie ciezko znaleść ale są
a nie prawda ja mam h4 hella oryginaly kumpel z klatki ma h1+h1 tez hella i moje swieca duzo lepiej , zarowki tez robia swoje jak sie ma takie z biedronki za 5zl to niema co oczekiwac dobrego swiatla
prawda prawda, pod domem mam Vento na H4 i do niedawna miałem GTI z H1+H1, lampy hella z wyjątkiem jednej w moim Vento. Bez wątpienia H1+H1 na tej samej marki żarówkach świeca lepiej. Dopiero mocniejsze żarówki przwchyliły szalę w stronę H4
Zalezy ile $$ chcesz przeznaczyc.....Jesli jakas duza kwote po Tyc Projektory sa teraz w dobrych cenach.I masz jednak soczewke i mozesz zenon wsadzic....
projektory odpadaja za dużo $$ a jeśli chodzi o odczucia wizualne to preferujecie lampy na H4 czy H1+H1?:) (w sensie wygląd zewnetrzny w kontekscie całego auta;p)