Moderator: Moderator
w praktyce ponoc wiecle prawdopodobne ze porysujesz klape, na naszych dziurawych drogach, ten jest trasznie tani!!!! i zastanawiam sie czy pasuje do golfa?? ( "ramie podpierajace" jest chyba za krotkie )klanhker napisał(a):Witam, mam w planach zakupić taki bagażnik http://allegro.pl/item642110864_solidny_uchwyt_na_klape_3_rowery_tanio_w_w.html , ale najpierw chcialbym sie zapytac czy moze ktos z was sie spotkal z takim czyms, a jesli tak to powiedzcie mi prosze jak sie to sprawdza w praktyce:)
podstawa bagaznika (2 belki) kosztuja 100zl uzywane a uchwyt dla roweru najprostszy jakies 50zetaklanhker napisał(a):narazie nie stac mnie na zamontowanie roweru na dachu
A wiec................ przewieziesz, moze nie zarysujesz klapy tymi mocowaniami jesli nie wpadniesz w dziure, jesli bagaznik bedzie zaslanial Ci swiatla i rejestracje i nie zpalia Cie misiaczki to dojedziesz w calosci i bez mandatu. Wolalbym chyba poczekac i odlozyc na bagaznik dachowy.klanhker napisał(a):faktycznie ten moze nie pasowac, ale ogolnie ten typ bagaznikow sprawdza sie czy nie ? bo narazie nie stac mnie na zamontowanie roweru na dachu i a zbliza mi sie wyjazd i musze jakos dwa rowery dostarczyc na mazury
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości