rozwalony błotnik

Wszystkie informacje o elementach nadwozia

Moderator: Moderator

Postprzez R3dJok3r » 2 maja 2009, o 11:04

Witam wszystkich.
Gdy na mojego tył mojego Gofra spadły płyty gipsowe, to tylna klapa nadawała się na złom.
Szyba poszła, klapa pogięta, dach uszkodzony.
Trafił do blacharza, wyklepany dach, a klapę od bagażnika to kupiłem na szrocie za 300 zł.
Jakie szczęscie miałem, kalpa była srebrna i w dodatku z szybą i paskami ogrzewającymi.
Stara klapunia i tak była przeżarta rdzą wewnątrz(mam na myśli tam gdzie kable i zamek w środku).
Teraz Golf ma nowe zycie :D

Pzdr
R3dJok3r
Berbeć

Postprzez SotoM » 4 maja 2009, o 23:55

LeszekGT napisał(a):SotoM, Gorzej jak będziesz sprzedawał, to zaraz się będą ludzie czepiać, że po dzwonie totalnym jak dwa błotniki z nowszego golfa :(

w tyłku mam co ludzie beda gadali. jak ja ten samochód bede sprzedawał to on bedzie wrat juz z 3000zł.. to jest auto z roku 1994 a nie 2004...
po za tym robie go dla siebie bo jeszcze z 3 lata nim musze pojeździć... po za tym nie bede nikomuściemniał ze nic nie robiłem z blacharki...bedę mówił w prost co było robiopne itd. auto bedzie całe lakierowane bo z niego niweluje rdzę która jest w ukryciach...
Mój były SotoMoVWóz

Powered by diesel inside -by Leopard
SotoM
Members

Rocznik: 2007
Silnik: BRD
Paliwo: ON
Nadwozie: kombi

Postprzez jacekPlacekkk » 5 maja 2009, o 11:46

SotoM napisał(a):po za tym nie bede nikomuściemniał ze nic nie robiłem z blacharki...bedę mówił w prost co było robiopne itd. auto bedzie całe lakierowane bo z niego niweluje rdzę która jest w ukryciach...

popieram :-)

jak sprzedawałem swoją corse A piękny błękitny metalic 1.2 :evil: na 2 biegu 90, V-max 160 na 4 biegu-tylko tyle miała :wstyd:

to waliłem prosto z mostu na giełdzie co nie tak, a przyszedł gościu i tak:
oooo tu było coś robione, tu trzeba zrobić, olej kapie :wstyd: - to ja mu na to:

"panie {cenzura} wiem co w tym aucie jest nie tak, i nie muszisz pan mi tego mówić bo wiem lepiej jak pan, ogladasz pan pół godzinny auto i tak pan połowy rzeczy nie zauważyłeś :lol: to już mu wymieniłem co i jak, ale za drogo 1500 zł za śliczną naprawde bezawaryjną corse :!:

i za tyle ją sprzedałem, heh super auto gdyby nie ta rdza :-x

[ Dodano: 2009-05-05, 11:48 ]
wkurzają mnie ludzie którzy przy sprzedaży maskują co się da,,, od razu wyczuwam takich smrodów, :wstyd:

handlarzyny marne :!:
BLUE JAZZ TDi --->

nowe foty VariantA strona 4...

moj-golf/variant-tdi-nastepca-t24626-36.html
jacekPlacekkk
Gaduła

Postprzez gluszek » 5 maja 2009, o 17:49

jacekjurzykkk z tym klepaniem to wyjaśniłeś :lol: Jedzie się na szrot i za parę złotych masz elegancki błotnik... Wyklepać to wiesz co możesz :-P
GOLF 3 by głuszek
kliknij i napisz co o nim sądzisz...
gluszek
Members

Postprzez SotoM » 8 maja 2009, o 08:55

gluszek napisał(a):Wyklepać to wiesz co możesz :-P

;-) klepie to sie konia - samochody i blachy sie prostuje.... :lol:
Mój były SotoMoVWóz