K@mil, dokladnie a z 2 powinne tez pasowac. widzialem nawet jak montowali do polowki silowniki z klapy fiata bravo z tym ze to typowo pod pokazowke na zloty ze maska otwiera sie na jakies 30cm od pasa przedniego
no jednak te twoje to troszke wysoko hehe prawie w pionie stoi :d chcialbym zeby sie otwierala tak jak z tym batem jest otwarta zobaczymy najpierw musze znalesc te sruby
K@mil, jezeli chodzi o bata to z liftami zamontowanymi to nie ma roznicy. jest tak ze jak otworze maske listy ja trzymaja i moge bata wlozyc w ten otwor i jest tak samo jutro zrobie foty i ci wkleje zobaczysz sobie
no własnie Bradley jedyny ogranicznik to teraz guma podszybia ja mam tak samo i jest wpozo bo widac cala komore silnika i nie uderzysz sie o maske przy podnoszeniu glowy
Nie sztuką jest zabić komara przednią szybą... Sztuką jest to zrobić boczną
Regulujesz punktem zamocowania przegubow kulowych. Czyli wysuwasz lub wsuwasz na tej dziurce w nadkolu. Mozesz tez zmienic punkt podparcia silownika na masce wkrecacajac przegub w ta druga srube od zawiasu zamiast pierwszej.
No i wreszcie kupujac jakies krotsze silowniki.
Murel napisał(a):ja mam tak samo i jest wpozo bo widac cala komore silnika i nie uderzysz sie o maske przy podnoszeniu glowy
I o to wlasnie mi chodzilo. Swobodny dostep do wszystkiego.
VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj! Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0