wymieniłem dzisiaj płyn do spryskiwaczy na zimowy ale kiedy chciałem umyć szybe okazało sie ze leci tylko sama piana na maske a nie płyn na szybe. przeczyściłem zbiorniczek, pompka wszyschodzi . więc chyba się węzyki zapchały ale nie wiem.
miał ktoś moze taka usterke??????
lub wymień na nowe spryskiwacze,w Nora...dostaniesz 2szt.za 25zł.srebrne,podświetlane,i działają super.A tak nawiasem płyn zmieniamy na zimowy przed mrozami a nie w trakcie
Adi, a jak to sprawdzic bo te wychodzace ze zbiorniczka sa ok.czy trzebaby tylna wycieraczke demontowac i któredy sa prowadzone wezyki no i tak całkiem z innej beczki próbuje wstawic fotke mojego golfa w profil i podpis i nie moge mam fotki normalnie na forum a jak chce to zrobic to wyskakuje ze pi\lik musi byc jpg lub jakiis inny nie pamietam a przeciez foty na forum mam jpg mozesz cos doradzic
czorny27
aktualne foto str.1 zlot PleszeVW str.27 nowe kolo na sezon 2009 brock B5 16'' str.19,polerka rantu str.20 sesja sezon 2009!!! str.22!!! recaro gti edition str.17!! foty sezon 2008 str.8!!!!!!!!!!! zlot golf3.pl str.6!!!