Śruby od przedniego zderzaka

Wszystkie informacje o elementach nadwozia

Moderator: Moderator

Postprzez Mikolaj211 » 7 kwi 2012, o 22:36

Witam, mam taki problem z przednim zderzakiem, malowałem całego golfa, teraz zakładam inny zderzak (lakierowany), no i mam problem z jego mocowaniem... Mam problem z tymi 7 śrubami na klucz 10, 3 u góry, 4 na dole... Są pozrywane na gwintach, musiałem niektóre ciąć, odginać te blachy i wybijać młotem (zderzak stary wyrwałem, śruby zostały, i tak poszedł na śmietnik). Przy jednej śrubie wypadła ta blacha, w którą wchodzi, został kwadratowy otwór... W zasadzie żadna ze śrub się nie nadaje do ponownego użytku, mają jakiś śmieszny drobny gwint, wiecie gdzie je można dokupić (w okolicy nie mają nigdzie takich)?

Może jakoś je zastąpić, np zarówno w zderzaku, jak i w belce są obok otwory, jakby tam dać śruby i nakrętki? Podejrzewam, że nie tylko ja miałem taki problem, może ktoś się podzieli rozwiązaniem. Pozdrawiam.
Mikolaj211
Czytacz

Postprzez pablomed » 7 kwi 2012, o 22:55

867807199
3,50 w ASO niema sensu kombinować o ile jest je w co wkręcić po twoich działaniach
tu znajdziesz ceny po wklepaniu numeru http://sklep.gajos.com.pl/sklep/

widzę są też w wielu sklepach internetowych oferowane śruby N0104701 po 11 zeta - nie mam pojęcia czemu tak drogo
Rozmiar M6x27 z kołnierzem, gwint jest chyba typowy
pablomed
Members

- - -

Powrót do Nadwozie