tylna klapa

Wszystkie informacje o elementach nadwozia

Moderator: Moderator

tylna klapa

Postprzez PtasiorSki » 6 mar 2012, o 21:27

witam mam pytanie ktos z was malowal oklejał golfa 3 ? mam problem z tylna klapa tam idzie taka ni to uszczelka ni to pianka w klapie do okoła szyby jak ja podniesc zeby pod nia zamalowac ... tragedia a po 2 przednia szyba nad nia jest tez taka uszczelka przy dachu metalowa i patrze ona wsadzona az pod szybe czyli tez nici z odchylenia jej ..
PtasiorSki
Czytacz

tylna klapa

Postprzez mariusz325 » 6 mar 2012, o 21:31

PtasiorSki, Przednią żeby wyjąć tzn. górną to trzeba zdjąć boczną listwe co leci przez auto i potem tą górną z przedniej szyby pociągnąć i ci wyjdzie.A co do tylniej to dokładnie oklej taśmą i po problemie. ;-)
mariusz325
Gaduła

Rocznik: 1996
Silnik: 1900
Paliwo: ON
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez czarus21 » 7 mar 2012, o 00:14

specjalna taśmą jest do uszczelek przykład http://moto.allegro.pl/3m-tasma-maskuja ... 13663.html plastik pod uszczelkę odwijasz i przyklejasz do szyby efekt domalowane i nie pomalowane uszczelki albo wsuń kawałek kabla i oklej zwykła taśmą
czarus21
Badacz tematu

Postprzez PtasiorSki » 7 mar 2012, o 05:48

wiem ze kabelek sie wsadza i git nie raz tak robilem , ale tam on wychodzi za malo tak jak by ma luzu ta uszczeleczka ok to zrobie na hardcore tasma sama zakleje :P a co do przedniej szyby no wiem te prrzez cale auto to sekunda i nie ma a ta nad przednia szyba wylesc nie chce musi byc zaklejona klejem do szyb jak nic ...
PtasiorSki
Czytacz

- - -

Powrót do Nadwozie