niestety nie ale chyba wymienie bo mi szyba lata jak jest otwarte okno do połowy myśle że problemu nie bedzie bo wyciągałem takie listwy przy innych autach
ściągnij tapicerke wyciągnij szybe i wyciągnij uszczelke aaaaaaaaale tą poziomą delikatnie podwarzaj jakimś szerokim dłutkiem bo z tego co pamietam jest ona metalowo gumowa (żeby szybciej wszła spsikaj szczeline wd 40 albo czymś co smaruje)
a dla czego chcesz ja wyciągnąc i bez ściągania tapicerki też sie da wtedy jest mały probele przy wkładaniu trzeba te pionowe cześci gumy nasmarować olejem zeby szybciej wlazło na swoje miejsce
Ostatnio edytowano 18 maja 2008, o 21:27 przez piwko*!, łącznie edytowano 1 raz
no to da rady be z ściągania boczków myślałem że chcesz jeszcze założyć ta starą
[ Dodano: 2008-05-18, 21:31 ] opuść szybe i wyciągnij góre boki a na koncu tą poziomą jak bedziesz wkładał nowa nasmarój ja wszedzie tam gdzie uszczelka powinna dolegać do lakieru wtedy pujdzie ze tak powiem z poślizgiem
no chcialbym nowa ale na allegro nie ma he a to serwisu mam 80km hii pojade jutro na szrocik i zobacze ile moze taka kosztowac a jak nie bedzie to bede myslal
Ja zalkadalem niedawno taka uszczelke - na szrocie 20 zł dalem. Do jej zalozenie musialem zdjac lusterko. A co do pukajacej szyby bo ktos pisal w poscie wyzej. Tez mysalem ze to uszczelka dlatego ja kupilem. Niestety to nei to bylo - Szyba byla zle zamocowana- musialem ja wlozyc w swoje miejsce na prowadnicy - teraz jest cacy nic nie stuka i nie mam przewiewow