Vento front w Mexykańcu

Wszystkie informacje o elementach nadwozia

Moderator: Moderator

Vento front w Mexykańcu

Postprzez MikiHC » 7 lis 2011, o 15:21

Jeśli nie ten dział to przepraszam, ale mam pytanie tego typu, mam golfika mk3 Mexico i pierwsze co to w planach to zmiana na vento front. Mam całość na przekładkę ale z europejczyka, wiem ze maska i grill to to samo co w EU wersji ale lampy różnią się mocowaniem, i tu pytanie czy można wymienić ten pas przedni do ktorego przymocowane jest otwieranie maski i lampy na europejskie czy poprostu trzeba kupić lampy z USA?
MikiHC
Berbeć

Vento front w Mexykańcu

Re: Vento front w Mexykańcu

Postprzez killah » 7 lis 2011, o 16:08

MikiHC napisał(a):Jeśli nie ten dział to przepraszam, ale mam pytanie tego typu, mam golfika mk3 Mexico i pierwsze co to w planach to zmiana na vento front. Mam całość na przekładkę ale z europejczyka, wiem ze maska i grill to to samo co w EU wersji ale lampy różnią się mocowaniem, i tu pytanie czy można wymienić ten pas przedni do ktorego przymocowane jest otwieranie maski i lampy na europejskie czy poprostu trzeba kupić lampy z USA?

wg mnie żadnej różnicy nie ma. upewnij się..
killah

Postprzez BartheZz_3 » 7 lis 2011, o 16:31

A ja bym zostawil ori mexico zamiast zmieniac cos...
edycja malo spotykana w EU itd itp.
Wg mnie tez nie powinno byc roznicy...
R.I.P Mystic B. [*]
BartheZz_3
Members

Rocznik: 95
Silnik: 1Z
Paliwo: ON
Nadwozie: kombi

Postprzez Dj_Crazy » 9 lis 2011, o 23:51

Napewno idzie zmienić bo jak naprawiałem mojego goferka to miałem całość zdemontowaną... Więc raczej nie powinno być problemu z przełożeniem od wersji EU
Dj_Crazy
Czytacz

Postprzez Szymeek » 15 lis 2011, o 11:12

Mocowania lampy US są inne, trzeba przerabiać mocowania albo wstawić pas przedni z US'a :-)
Szymeek
Czytacz

Postprzez Radi » 15 lis 2011, o 11:26

Szymeek92 napisał(a):Mocowania lampy US są inne, trzeba przerabiać mocowania albo wstawić pas przedni z US'a :-)

chyba paso od Euro bo bo golfik z mexico

A najlepiej jak bys dorwał lampy do jetty różnią sie troszke od tych euro kiedyś na allegro wysiały takie
Radi
Members

Rocznik: 93
Silnik: 2.8 AAA
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez MikiHC » 20 lis 2011, o 02:03

No to ogólnie jest tak, Lampy z Vento USA sa inne niz EU mianowicie US sa minimalnie węższe maja jedno mocowanie mniej na pierwszy rzut oka to samo. Górne mocowanie jest od przodu a nie od gory jak w EU.
To tak z moich ostatnich robotek : )
MikiHC
Berbeć

- - -

Powrót do Nadwozie